nlc.hu
Sztárok
Majka és Azahriah vitája

Majka válaszolt Azahriah-nak: Teljesen lefagyva állok

A Puzsér Róbert arcán csattant pofon után összecsapott a magyar könnyűzene két nagyágyúja is, Majka és Azahriah.

Aki nem tudná: a megmondóember Puzsér Róbertet arcon ütötte a Pesti Srácok munkatársa. A csattanásra Majka is felfigyelt, aki kemény posztban jelezte, Puzsérnak kijárt már a pofon. Erre szerzőnk, Kun Gabi és Azahriah is reagált.

A fiatal zenész szerint

A tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag megerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét.

Majd Azi így folytatja:

Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában volt tehetsége.”

Majka

Majka Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Erre reagált most Majka, aki megdöbbent:

Teljesen lefagyva állok Azahriah nyilatkozata előtt. Tényleg inkább vágott volna pofon valaki. Ha nem is én voltam az egyetlen ember, de az biztos, hogy én voltam a legelső, aki megvédtem anno, mikor a ToiToi vécés balhéja történt. A sok hipokrita seggfejet elküldtem a francba.”

Majka leírta, hogy rettentően rosszul esik neki, hogy 

úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben, és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó. 

Az Ózdról induló rapper azt üzeni fiatalabb pályatársának, hogy ne mossa őt össze semmilyen politikai formációval. 

Az elmúlt évtized sikereit és telt házas bulijait ha valaki, én biztos nem a helyezkedésnek köszönhetem. 22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt.

És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top