nlc.hu
Sztárok
Megszólalt egy barát: nincs jó passzban Curtis

Egy barát szerint mélyrepülésben van Curtis, de a rapper cáfolja az állításokat

Egy barátja szerint nincs valami jó passzban Curtis, akit rengeteg nehézség ért az utóbbi időszakban.

Egyre inkább aggódnak a barátai Curtis-ért, aki a féktelen bulizásba menekül a problémái elől. A rapper ugyanis televíziós lehetőségek nélkül maradt, miután Majka visszatért az RTL csatornájához. És bár egy ideig úgy tűnt, hogy Curtis is helyet kap egy-egy televíziós produkcióban végül azokból sem lett semmi. Ha ez még nem lenne elég, akkor a rapper állítólag egy ideje már nincs is együtt kedvesével Barnai Judittal.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Nagyon rossz passzban van lelkileg, és ez Atinál úgy csapódik le, hogy egyre többet bulizik és fokozatosan esik szét fizikailag is. Újra több kilót felszedett, és – sajnos – egyre többet rúg ki a hámból, ami korábban sem vezetett jóra

– mondta a rapper egy barátja a Blikknek

Kívülről az látszik, hogy éli a világát, de a koncerteken kívül idén egyszerűen semmi nem jön össze számára. Nagyon fájó mélyütésként élte meg, hogy az RTL leszerződtette Majkát, pontosabban az, hogy miatta ő már nem kapott semmilyen lehetőséget ott.

„Ezután egy másik csatornával tárgyalt, de végül minden műsorfelkérése az utolsó pillanatban kútba esett, miközben Judit most is forgat egy show-t. Tovább ront a mentális állapotán, hogy Judittal hetekkel ezelőtt szétmentek, így épp az az ember nincs mellette, aki ilyen helyzetben a legerősebb támasza volt. Most az egyedüli mentsvára a kisfia, de egy ekkora terhet nem szabad egy gyerekre tenni.”  – tette hozzá a barát, aki szerint ezek a pontos okai annak, amelyek miatt nincs jó passzban túlságosan a rapper.

Curtis is megszólalt

A hír kapcsán maga a rapper is megszólalt, aki cáfolja a lap állításait: 

Gratulálok megint a kamu ,hazug hírhez amit 0 utána járás után kiszartok!!! Ne olvassatok és ne üljetek fel ezeknek a szennylapoknak!

– írta a rapper a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top