nlc.hu
Sztárok
Járai Máté: „Nem igazoltam a TV2-höz"

Járai Máté: „Szó sincs róla, hogy a TV2-höz igazoltam volna”

Csupán egyetlen adás erejéig látogatott el a konkurens csatornához, de ez nem jelenti azt, hogy megállapodást kötött volna velük.

Járai Máté évek óta az RTL egyik arca, éppen ezért okozott meglepetést, hogy szerepelni fog a TV2 új műsorában, a Password – A jelszó című vetélkedőben. Az a kérdés is felmerült, hogy vajon átszerződött-e a konkurens csatornához, ő azonban elmondta, hogy szó sincs ilyesmiről.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

 „Szó sincs róla, hogy átigazoltam volna a TV2-höz! Nem titok, az elmúlt időben több megkeresés is érkezett a csatorna részéről, erre a műsorra pedig nem szerettem volna nemet mondani. Már régóta vágytam egy ilyesfajta vetélkedőbe, ahol a szavakkal kell játszani. Szoktam is mondani, hogy bár nem vagyok a számok embere, a szavaké nagyon is! Ezt a műsort nekem találták ki, így amikor jött a felkérés, hogy legyek a részese, bementem az RTL-be, és megkérdeztem, elengednek-e. Ez nekem azért is volt fontos, mert egyrészről így korrekt, másrészről én RTL-esnek vallom magam. Szeretem hinni, hogy odatartozom… “ – mondta el a story.hu-nak.

Válaszában arra is kitért, hogy remekül érezte magát az egyetlen adás erejéig, melyet a szóbeli engedélyt követően elvállalt, ősszel pedig az RTL-en és a Viasat3 csatornán fog felbukkanni újra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top