nlc.hu
Életmód
Életfogytot is kaphat a magyar kézilabdázónőt megölő élettárs

Életfogytot is kaphat a magyar kézilabdázónőt megölő élettárs

Rengetegen gyászolják Simsik Cynthiát.

Eltemették a brutálisan meggyilkolt 31 éves Simsik Cynthiát szombaton délután a párkányi temetőben. Családtagok, sporttársak és barátok kísérték utolsó útjára – tudósított a Tények -, köztük a sportoló nagyobbik gyermeke (a 9 éves fia) és Cynthia édesapja is.

A BVSC kézilabdázóját a gyanú szerint a 44 éves élettársa fojtotta meg, a holttestét egy műanyag zsákba tekerte, majd elrejtette a homokozó alatti emésztőben a szlovákiai otthonukban, Nagymegyeren. A sportoló már több napja halott lehetett, mikor az édesapja bejelentette az eltűnését.

A gyanúsított nemcsak zsarolta, hanem testileg és lelkileg is bántalmazhatta Cynthiát az édesapja szerint. Állítólag a nő nem mert kiszállni a kapcsolatból, mert a férfi nem engedte volna el a közös, 4 éves kislányukat. Most a két gyermeke félárván maradt. A megtört szülő azt nyilatkozta az Új Szónak, hogy az esetnek előjele, konkrét előzménye nem volt, legalábbis a család nem tud róla. Az, hogy valami így végződik, soha nem gondolták volna. „Veszekedések voltak, tény és való. Voltak nézeteltérések, amikor összevesztek, pofon is elcsattant és a nyakát is megragadta már. De ez mind nem indokolja a végeredményt” – mondta Simsik Tibor, majd hozzátette, családjuk belerokkant a tragédiába. Voltak olyan idők, hogy rosszabb kapcsolatban voltak egymással, most éppen jobban mentek a dolgok. A szűk család veszekedésre gyanakszik, ami később elfajulhatott, de nem tudják. Az édesapa elmondása szerint a boncolási jegyzőkönyv nem mutatta ki, hogy fulladás okozta a halálát, de azt sem támasztja alá, hogy akasztás.

A gyászoló szülők szeretnék magukhoz venni lányuk két gyermekét és tisztességes körülmények között felnevelni őket. 

A  gyilkossággal vádolt férfi vizsgálati fogságba került. Ha elítélik emberölés miatt, akár életfogytiglant is kaphat.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top