nlc.hu
Olimpia 2024
Megbetegedett Kapás Bogi 2 nappal az úszószáma előtt

Megbetegedett Kapás Bogi 2 nappal az úszószáma előtt – frissítve!

Ez az 5. olimpiája.

Betegséggel küzd az úszó Kapás Boglárka, akinek szerdán kellene bizonyítania az úszószámában a párizsi olimpián – írja az MTI. A Rio de Janeiróban 800 méter gyorson ötkarikás bronzérmes, utolsó versenyére készülő, 31 éves sportoló a közösségi oldalán vasárnap éjjel tette közzé, hogy 37,7 Celsius-fokos lázzal küzd, és emellett hányt is.

“Na, erre nem számítottam így 2 nappal úszás előtt” – posztolta Insta-Story-jában az 5. olimpiáján szereplő és 200 méter pillangón korábban világ- és Európa-bajnok úszón.

A 200 méteres pillangóúszásban döntős szereplésben bízó Kapás Boginak szerda reggel kellene medencébe ugrania az előfutamban.

A sportolónő posztját azonban kikezdte pár rosszindulatú “kanapéhuszár”. A bejegyzésre ugyanis több olyan komment is érkezett, miszerint ez csak hőemelkedés, azaz szó sincs itt lázról. “Ez nem láz, még gyerekeknél sem”, “A láz nem 38 felett van?”, “Majd a víz lehűti…” – olvasható a hozzászólásokban, amelyekből a Nemzeti Sport gyűjtött össze egy csokorra valót. 

Az úszónő egyébként 15 évesen jutott ki a 2008-as pekingi olimpiára, a magyar küldöttség legfiatalabb tagjaként, itt 400 gyorson a 29. lett. „Mindig úgy képzeltem, hogy ha majd befejezem a pályafutásomat, akkor következik a családalapítás. A párizsi olimpiáig tervezek úszni, bár lehet, hogy még utána is lenne kedvem folytatni. Addigra már 31 éves leszek, és akkor már fontosabb lesz számomra az, hogy gyerekünk legyen. Azt gondolom, hogy akkor nyugodt szívvel mondhatom majd, hogy most már úsztam eleget, és valahol meg kell húzni a határt” – nyilatkozta 2 évvel ezelőtt.

Kiemelt fotó: MTI/Kovács Tamás 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top