nlc.hu
Sztárok
Shane Tusup két hónapos kislánya

Megmutatta két hónapos kislányát Shane Tusup

Ezt az évet teljes egészében a kislányuknak szentelik, az esküvőről később gondoskodnak.

Május elején született meg Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé kislánya, Aurora Ann. A szülők egy ideig nem mutatták meg a picit, aztán egy hetilap címlapján láthattuk róla az első képet. Azóta sem posztolják tele a közösségi médiát a kislányuk képeivel, de most, hogy két hónapos lett, mutatott róla egy fotót az úszóedző.

„Ez egy olyan pillanat volt az életemben, ami semmihez sem fogható. Ma sem tudnám leírni szavakkal. (…)Megtörtént a csoda, amire mindig is a legjobban vágytam: családom lett” – mondta korábban a baba születéséről a BEST magazinnak.

Shane kijelentette, hogy máris jöhet a következő baba, a párja azonban ennél kicsit óvatosabban fogalmazott. 

Én is szeretnék majd egy kistestvért, de először szeretném Aurorát megismerni. Olyan hihetetlen még ma is, hogy kilenc hónapig hordtam őt a szívem alatt, és végre találkoztunk. Én még ott tartok, hogy egész nap csak nézegetném a kislányunkat.

Mint elmondták, a baba átalussza az éjszakát, elképesztően nyugodt, ezt az évet pedig teljes egészében a picire szentelik. Egyelőre nem gondolkoznak azon, hogy mikor állnak oltár elé, de napirenden van az esküvő. Szeretnék, ha kicsit már nagyobb lenne Aurora, hogy ő is emlékezzen a nagy napra.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé

Fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top