nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik sokszor hibáznak

Csillagjegyek, akik sokszor hibáznak

A következő csillagjegyek nagyon sokat hibáznak, akarva akaratlanul is.

Halak

A Halak sosem elég körültekintő, túlzottan is jóhiszemű és bizalmas, ezért őt is nagyon könnyű csapdába csalni. Tapasztalatot nagyon sokat gyűjt, csak képtelen tanulni belőlük, folyamatosan képes elkövetni ugyanazokat a hibákat. Hosszú időre lesz még szüksége, míg rájön, mennyi mindenre dobja ki fölöslegesen a kemény munkával megkeresett pénzét. Ehhez persze az is kell, hogy végre felébredjen a tündérmesékből. A hibák királya egyértelműen a Halak.

Csillagjegyek, akik sokszor hibáznak

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika nagyon erősen ragaszkodik a személyes kapcsolataihoz, a magányt elképzelni sem tudja, és pontosan ez a tulajdonsága okozza a vesztét a leggyakrabban. Míg az üzleti életben rendkívül sikeres, bámulatosan ért a pénzhez, a baráti kapcsolatokban, a szerelemben csöppet sem ilyen szerencsés. Amikor szerelmes, semmit nem lát, folyamatosan csapdába csalják, hibázik. Pontosan ezt a nagylelkűségét használják ki. Amennyire átgondolja a munkájában a pénzügyi tranzakciókat, annyira nem lát keresztül a számára fontos emberek valós szándékán. Gondolkodás nélkül ad kölcsön, amit aztán sosem lát viszont, a szerelme pedig szépen otthagyja, miután jól kizsigerelte. A Bika sajnos mindig beleesik ugyanabba a hibába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top