nlc.hu
Aktuális
Simsik Cyntia halála

Simsik Cyntia nővérére bízta rettenetes titkát: „ezt add át a rendőrségnek”

A meggyilkolt kézilabdázó kislánya miatt maradt a bántalmazó kapcsolatban.

Előzetes letartóztatásba került Cs. György, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutális kegyetlenséggel megölte gyermeke anyját, Simsik Cyntiát, majd fóliába tekerte és elrejtette a testét. A férfi öt nap után unokatestvéreinek vallotta be tettét, akik a rendőrségre küldték. Cs. ott már a nő öngyilkosságáról beszélt, és arról, hogy ő azért csavarta fóliába és próbálta meg elrejteni a holttestet, mert

Simsik Cyntia Kép: Facebook

Simsik Cyntia Kép: Facebook

amikor megtalálta az elhunytat, pánikba esett.

Cs. György azt is állítja, hogy senkinek semmit nem vallott be, sőt, nem is emlékszik a tragikus napokra. Simsik Cyntia profi kézilabdázóként az interneten keresztül ismerkedett meg vele. A kézilabdázó édesapja, Simsik Tibor szerint Cyntia párja önző és nárcisztikus személyként bántalmazta is lányát. Tibor a Borsnak elmondta, hogy Cs. György pénzügyi nyomozói pályafutása végeztével csak alkalmi munkákkal járult hozzá a család boldogulásához, így lányáék 

gyakran kértek segítséget tőle, hogy a felszínen maradhassanak.

Cs. György szerinte cselédként tartotta az élettársát, többször megütötte, halállal fenyegette a 31 éves édesanyát.

„A lányunk hangfelvételeket rögzített párja fenyegetéseiről, illetve lefotózta a megvert arcát. A legrosszabbra készülhetett, mert nemrégiben a nővérére bízta ezeket és azt mondta neki: Ha valami történne velem, add át a rendőrségnek”

– mondta Simsik Tibor. Szerinte lánya már kilépett volna a kapcsolatból, ám mivel Cs. György nem engedte volna el a közös kislányukat, Miát, inkább beletörődött sorsába. Cyntia családja reméli, hogy lányuk feltételezett gyilkosát életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top