nlc.hu
Sztárok
Lékai-Kiss Ramóna tud titkot tartani

Lékai-Kiss Ramóna tud titkot tartani, és ennek sokan örülnek a sztárvilágban

„Sok mindenkiről őrzök igazán nagy titkokat… és nem fogok erről könyvet írni” – mondja Lékai-Kiss Ramóna, aki a saját talkshowjában arra próbálja rávenni a vendégeit, hogy ők maguk meséljék el a titkaikat.

Lékai-Kiss Ramóna jelenleg Párizsban szurkol a férjének, ugyanakkor elindult a saját TV2-s vodcastja (videós podcast), a Titkok Ramónával, ami tulajdonképpen egy talkshow. Az adásokban olyanok vendégeskednek nála, mint Papp Szabi, Till Attila, Szabó Zsófi vagy Stana Alexandra. A Nők Lapja kérdésére a műsorvezető elmondta, hogy beszélgetni nagyon szeret.

Az ismert emberek világát jól ismeri, ahogy azt is, milyen az, ha vele beszélgetnek. Úgy érzi, a talkshow nagyon testhezálló, a kihívást abban látja, ha olyan emberek érkeznek hozzá vendégnek, mint Tilla, aki az elmúlt húsz évben már mindent elmondott magáról.

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna (fotó: TV2 Sajtószoba/Zsólyomi Norbert)

Nekem így kell mélyebb beszélgetést folytatnom, vagy konkrétan egy titkot felszínre hozni az életéből  

Úgy érzi, jól sikerültek a beszélgetések, és ő is megtudott izgalmas dolgokat az interjúalanyairól. Amúgy a hírességek titkai jó kezekben vannak Ramónánál, aki az interjúban elmondta, hogy tud titkot tartani, és emiatt megbíznak benne az emberek.

Nehéz olyan titok birtokában lenni, ami az is marad, miközben mégis mély beszélgetés alakul ki, bensőséges hangulat, amivel én adok nekik, ők adnak nekem, és együtt adunk a nézőknek

– mesélte a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top