nlc.hu
Sztárok
Szívszorító sorokkal búcsúzott Lakatos Tíciántól volt barátnője

Szívszorító sorokkal búcsúzott Lakatos Tíciántól a volt barátnője

Volt barátnője megható sorokkal búcsúzott a Love Island egykori győztesétől, akivel 2019-ben találtak egymásra egy rövid időre.

Mint ahogy már korábban hírt adtunk róla, július 30-án tragikus hirtelenséggel elhunyt a Love Island egykori győztese, Lakatos Tícián. A 24 évesen elhunyt fiatalembert rengetegen gyászolják, barátja és családtagjai mellett pedig volt barátnője is, akivel még a valóságshow-ban találtak egymásra.

Fotó: RTL

Fotó: RTL

Lakatos Tíciánnak hátsó- és elsőfali infarktusa volt, s alig 10 másodperc volt a haláltusája, ami barátnője szeme láttára történt. A kiérkező mentősök bár egy és fél órán át próbálták megmenteni az életét, sajnos nem jártak sikerrel, Lakatos Tícián azonnal meghalt. A történetek előtt ledöbbenve áll egy egész ország, köztük a férfi volt szerelme, Love Island Zsófi is.

A két fiatal még 2019-ben talált egymásra a valóságshow forgatásán. Szerelmüket rengeteg dráma övezte: féltékenység, veszekedések és hazugságok rondítottak bele a kapcsolatukba, a tragédia után azonban Zsófi is megtörten nyilatkozott volt szerelméről. Újra feltöltötte ugyanis azt a fotót, amely a győzelmükről szólt. A szövegen azonban nem módosított, csupán kiegészítette, egy sorral és egy gyertya és egy szív emoji-val: 

Az első perctől szerettük egymást, és ez így is marad Örökre

– fogalmazott posztjában Zsófi, aki még a profilképét is feketére állította. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top