nlc.hu
Család
Szivárványcsalád balatoni strandbelépő elutasítás

Nem kapott családi belépőt a szivárványcsalád a strandra

Pál Márton szerint a pénztáros arra hivatkozott, hogy Magyarországon egy szivárványcsalád nem kaphat családi belépőt.

Pál Márton és családja szerdán nem kapott családi belépőt a balatonfűzfői Tobruk-strandra – írja a Telex az Instagramra kitett történet alapján.

„-Jó napot kívánok! Egy családi jegyet szeretnénk kérni!

-Azzal nem járnak jól, mert délután 4 van, de maguknak egyébként sem tudnék ilyen jegyet adni!

-De hát mi egy család vagyunk!

-Magyarországon vagyunk, itt nem!”

– idézte az elhangzott beszélgetést posztjában Pál Márton.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Apa&Apu (@palmarci) által megosztott bejegyzés

 

„Köpni nyelni nem tudtunk, jelenetet sem akartunk rendezni a gyerekek előtt. Felnőttként mi már tudjuk kezelni ezeket a helyzeteket, amiből egyébként nem sok volt az elmúlt években, de valami hátborzongató érzés, amikor szembesítenek vele, hogy szerintük mi nem vagyunk család” – folytatta a család az család kampány elindítója. A szivárványcsalád tag Pál a történtek után jogi lépéseket ígér.

„nem azon a pàr szàz forinton fogunk fennakadni, de aki a gyerekeinket màsodrangú àllampolgàrnak tekinti, az szégyelje magàt. A megfelelő jogi lépéseket megtesszük és addig harcolunk, ameddig kell, mert a csalàd az család!”

Szanyi Szilvia, balatonfűzfői polgármester posztjában azt írta:

„Természetesen nem tudjuk, hogy pontosan mi és hogyan hangzott el. Azt tudjuk, hogy a dolgozóink kedvesek és segítőkészek, az az elsődleges céljuk, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ismerjük a kollégánkat, aki mindenkivel nagyon kedves, biztos, hogy nem volt kirekesztő. Véleményem szerint a strand strandolásra való és nem a családpolitikai jogviták rendezésére. 

A megosztott posztjukban az árlista képét levágták,

így az a része nem látszik, hogy a pénztáros által javasolt 16 óra után vásárolt jegyek után 2.700 Ft-ot fizettek, míg a családi jegy 4.000 Ft-ba került volna. Véleményem szerint nem történt diszkrimináció mivel ha egy férfi, egy nő és két gyermek kért volna családi jegyet, munkatársunk őket is lebeszélte volna, hisz jobban járnak a délutáni jeggyel”.

Nem kapott családi belépőt a szivárványcsalád egy balatoni strandra

Szanyi szerint ha nem provokáció lenne a poszt, úgy a teljes árlista került volna ki, ami alapján mindenki láthatta volna, hogy jobban jártak – idézi az RTL.

„Ettől függetlenül az üzemeltető hibázott,

mert nem a testületi döntésnek megfelelő kiírás szerepel a táblán, ami a következő: ‘Family’ jegy 2 fő felnőtt és max 3 fő 14 év alatti gyermek. Ezt a hiányosságot azonnal pótolni fogjuk! Természetesen elnézést kérünk és legközelebb megvásárolhatják a Family jegyet. Örülünk, hogy a családias balatonfűzfői Tobruk strandot szupernek találták a gyerekekkel” – írta a polgármester.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top