nlc.hu
Horoszkóp
Izing Klára 2024. augusztus havi horoszkópja

Havi horoszkóp 2024. augusztusra

A Szaturnusz, a Mars, a Jupiter és a Vénusz között olyan sugárzássorozat jön létre, amelyet az asztrológia T-kvadrátnak nevez. Ennek a konstellációnak a hatására az év legnehezebb hónapja következik, amikor embert próbáló helyzetek alakulnak ki minden állatövi jegynek más-más életterületen.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – augusztusi horoszkóp

Mielőtt megszólalsz, érdemes lenne elszámolni hétig, így elkerülheted, hogy olyasmit mondj, amivel önmagad alatt vághatod a fát. Különösen igaz ez, ha kollégáról vagy olyan személyről van szó, akivel munka során kerülsz kapcsolatba. De az is lehet, hogy megszűnik valami az életedben, ami miatt azért ne ess kétségbe, mert a sors nem hagy magadra ebben a helyzetben. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel fellángolhat a szenvedély. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt hol örömet, hol aggodalmat érezhetsz.

Bika – augusztusi horoszkóp

Ha pénzről van szó, megeshet, hogy a templom egere is jobban állhat nálad. Ezért ebben a hónapban csak arra szabad kiadni, amire nagyon muszáj. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt nemcsak mélyebben zsebbe kell nyúlnod, hanem csemetéd olyan dologra ragadtathatja magát, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. A kapcsolataidnak azonban jó hasznát veheted, valakinek a segítségével közelebb kerülhetsz a húsosfazékhoz, amelyet ne felejts el megköszönni. Rokonnal jól kijöhetsz, ingatlanügyletet sikeresen bonyolíthatsz.

2024 augusztus naptár

Fotó: Getty Images

Ikrek – augusztusi horoszkóp

Amikor a sors becsuk egy ajtót, akkor hamarosan kinyit egy másikat. Ezért, ha valami megszűnik, nem szabad elkeseredni, mert jobb lehetőséget sodorhat utadba a gondviselés. Megeshet, hogy a felettesed sincs most jó formában, neki is megvan a maga baja. Nem érdemes most új állást vállalni, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy. Testvérrel, szomszéddal remekül kijöhettek. Próbáld meg szavakba önteni a szeretetedet, és akkor a szeretteiddel való kapcsolatod is jónak mondhatóvá válik.

Rák – augusztusi horoszkóp

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, így talán elkerülhetővé válhat, hogy olyasmire adj ki, ami nem éri meg az árát. Közben olyan ötlet pattanhat ki a fejedből, amely jó hatást gyakorolhat a bankszámládra. Ugyanakkor vigyázz az értéktárgyaidra, mert meglophatnak. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne a hó végén vagy szeptemberben bonyolítani, mert akkor sokkal jobban járhatsz. A kommunikáció sajnos most nem az erősséged, ezért nagyon oda kell figyelni, hogy kinek mit mondasz. A szerelemben szakításveszélyes a hónap.

Oroszlán – augusztusi horoszkóp

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint a pénz megrontja még a legjobb kapcsolatot is. Így lehetsz ezzel most te is. Ezért jó lenne, ha az anyagiak most a tabu témák táborába tartoznának. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Megeshet, hogy régi dologgal kell újra foglalkoznod, és ez nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megterhelő lehet. Közben olyan változás következhet be, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Valakinek az elismerő szavai miatt úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének.

Szűz – augusztusi horoszkóp

Olyan változások következhetnek be az életedben, amely miatt hajlamossá válhatsz a szorongásra. Ez lehet az oka annak, hogy nehezebben jöhet éjszakánként álom a szemedre. Ám semmi sem tart örökké, ennek a nehéz helyzetnek is vége lesz hamarosan. A házasságokban, régi együttélésekben a társad most talán nem tud annyi figyelmet fordítani rád, mint amennyire szükséged lenne. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó akár nyaralásról, munkáról, vásárlásról. Váratlan hír feldobottá tehet.

Mérleg – augusztusi horoszkóp

Kedélyállapotod hullámzóvá válhat, lesz, amikor úszhatsz a boldogságban, és lesz, amikor borús gondolatok keríthetnek hatalmukba. A házasságokban, régi együttélésekben felmerülhet a válás gondolata. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor neked kellene több figyelmet és időt szentelned a társadra, aki magányosnak, szeretetlennek érezheti magát melletted. A kapcsolatoknak sokat köszönhetsz, mert protekció hatására előnyös helyzeteket élvezhetsz. Külföldi utazás során bosszantó helyzetek jöhetnek létre.

Skorpió – augusztusi horoszkóp

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint minden rosszban van valami jó. Megtapasztalhatod ezt te is. A munkában, megélhetésben történhetnek nagyobb változások. Megeshet, hogy megszűnik a munkád, vagy új felettesed lesz, esetleg változhatnak a körülmények. Ami először félelemmel tölthet el, aztán kiderülhet, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Egy kapcsolat véget érhet, amely miatt azért ne hullass könnyeket, mert ennek az ismeretségnek lejárt az ideje. Ha szülő vagy, gyermekedet eredményesen befolyásolhatod.

Nyilas – augusztusi horoszkóp

Amennyiben külföldre utazol, vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres neszesszert, kösd meg a legjobb biztosítást, és készülj fel nem várt bonyodalmakra. Közben az életedben olyan változások is bekövetkezhetnek, amelyek miatt az idegeid megfeszülhetnek. Megeshet, hogy rokon, szeretett személy miatt kell változtatnod a napi rutinon. Előfordulhat, hogy az illető miatt válhat nehézzé az életed. A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha kommunikáltok egymással, ha megbeszéled társaddal a gondodat.

Bak – augusztusi horoszkóp

Egymást követhetik az őrültebbnél őrültebb helyzetek. Hajlamossá válhatsz a szorongásra, amelyet úgy tudsz legyőzni, ha beszélsz a problémádról. Azok a gondok, amelyek már egy ideje megvannak, és amelyeket nagyjából eddig a szőnyeg alá söpörtél, most felszínre törnek, és megoldást követelnek. Fontos, hogy szépen beszélj, mert hajlamossá válhatsz úgy kommunikálni, hogy ezzel az ellenségeid táborát szaporíthatod. A szerelmi kapcsolatokban neked tetsző változás következhet be. Ám erre árnyékot vethet kedvesed problémája.

Vízöntő – augusztusi horoszkóp

Ha szülő vagy, a gyermeked miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. De az is lehet, hogy csemetéd miatt mélyebben zsebbe kell nyúlni. A szülőtársaddal azonban meg tudod beszélni azokat a dolgokat, amelyek nem hagynak nyugodni. Olyan helyzet is kialakulhat, amely miatt a szorongás érzése keríthet hatalmába. Különösen igaz ez, ha pénzről van szó. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Lehet, hogy kopogtathat a múlt, és olyan dologgal kell foglalkoznod, amiről úgy hitted, már lezártad.

Halak – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben konfliktus alakulhat ki, mert te hajlamossá válhatsz a makacsságra. Olyan dologban kötheted az ebet a karóhoz, amiben, ha engedni tudnál, akkor nem merülne föl a különélés gondolata. Megeshet, hogy rokon miatt kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyről úgy gondolhatod, hogy ez elfogadhatatlan. Külföldi utazás során fel kell készülnöd bosszúságra, mert a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan tervezted. Megoldást találhatsz egy régi problémára, váratlan találkozás felvillanyozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top