nlc.hu
Sztárok
10 éves lett Ördög Nóra kisfia: ezzel az édes fotóval köszöntötte fel gyermekét

10 éves lett Ördög Nóra kisfia: ezzel az édes fotóval köszöntötte a gyermekét

Szívmelengető posztot osztott meg közösségi oldalán Ördög Nóra, aki kisfia tizedik születésnapja alkalmából közölt egy igencsak édes fotót.

Ördög Nóra kisfia, Vencel, 2014-ben látta meg a napvilágot a műsorvezetőnő és Nánási Pál második gyermekeként. Nóra és gyermekei között rendkívül szoros a kapcsolat, nem csoda hát, hogy Mici és Venci rendszeresen megjelennek az műsorvezetőnő Instagram-oldalán is. Ez alkalomból azonban nem egy utazás vagy egy jól elkapott családi pillanat volt a posztolás apropója, hanem Venci kerek születésnapja. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A legcsodálatosabb 10 éves

– fűzte posztja mellé a műsorvezetőnő, amelyben jól látható, hogy Venci nagyon sokat nőtt az elmúlt időszakban.

Ördög Nóra nemrégiben egyébként őszintén beszélt arról, hogy engedné-e gyermekeinek, hogy a tévében szerepeljenek. 

“Szerintem nekünk jó életünk van. ­Méghozzá azért, mert miközben valóban a munkám része, hogy intenzíven látszódunk, van egy nagyon stabil, valódi alap: a családunk. És ha ők a szereplős életmódba komfortosan belehelyezkednek, nem fogom őket tiltani tőle. Szerintem ha az ember a helyén kezeli az ismertséget, abban semmi rossz nincsen” – árulta el véleményét.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top