nlc.hu
Család
„Önzőnek tartanak, mert 51 évesen szültem”

„Önzőnek tartanak, mert 51 évesen szültem”

Grace 44 évesen szülte az első, 46 évesen pedig a második gyermekét.

Az 51 éves Grace Collins nemrég szülte meg a harmadik gyermekét a terhessége 35. hetében. Az állapotáról nemcsak a családtagjainak tartott beszámolókat, hanem a nagyközönségnek is, a TikTok nagy örömére, ahol egyes videóit már több mint 3 millióan látták. A szülése egyáltalán nem volt sima ügy, a baba rosszul fordult, ezért végül sürgősségi császár segítségével kellett szülnie.

Várandós nő

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

Grace már nagyon örül annak, hogy túl van a nehezén, és elmondása szerint el kellett telnie pár napnak a szülése után, hogy jobban érezze magát. Rengetegen gratuláltak neki, viszont meglepő módon sok negatív megjegyzést is kapott – írja a brit Metro.

Tudok számolni. Tudom, mennyi idős leszek, mire a gyerekeim elérik a húszéves kort. Sokan mondják rám, hogy önző vagyok, mert a szegény gyereknek nem lesznek szülei. Szeretném, ha az emberek tudnák: rengeteget küzdöttem a terhességeimért. Az összes babám mesterséges megtermékenyítéssel született. Tisztában vagyok vele, hogy idősebb édesanya vagyok, de ettől még az a célom, hogy ott legyek a gyerekeim és majd az unokáim oldalán. Nincs rá garancia, hogy végig kísérd a gyerekeidet az útjukon akkor sem, ha 20, és akkor sem, ha 50 évesen szülsz.

Grace férje jóval fiatalabb nála, jelenleg 36 éves. A nő 40 volt, amikor ők ketten találkoztak. Négy évvel később döntötték el, hogy gyereket akarnak együtt, ezért lett Grace ilyen későn édesanya. Grace azt mondja, nem érzi magát 51 évesnek, a gyerekei fiatalon tartják őt, ő pedig próbál egészséges és aktív életet élni, hogy minél tovább velük maradhasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top