nlc.hu
Sztárok
Pápai Joci visszalépett a Sztárboxtól

Pápai Joci visszalépett a Sztárboxtól

Az énekes egészségügyi okokra hivatkozva döntött úgy, hogy sajnos kénytelen visszalépni a Sztárbox új évadából. Gondok akadtak ugyanis a vállával.

Pápai Joci rájött, hogy sajnos mégsem bírja a válla azt a terhelést amit a Sztárbox versenye jelentene neki, így visszalép a műsorban való szerepléstől. Joci – bevallása szerint – már régóta gondokkal küzdött a vállát illetően, ám eleinte még reménykedett benne, hogy bírni fogja a terhelést.

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Az énekes válla olyannyira nem bírta a rengeteg terhelést, hogy jelenleg gyógytornára jár és amennyiben műtétre kerül sor, az operáció után fél év lábadozás jönne majd számára. 

Nagyon sajnálom, ami történt. Tudtam, hogy a vállammal van probléma, csak azt nem, hogy ekkora. A nagyobb verekedéseknél, amikor már itt, a vége felé komolyból verekedtünk, 2-3 napig nem nagyon, csak 50 százalékosan tudtam használni a vállamat. Ha nem tudom védeni az arcomat, onnantól kezdve teljesen felesleges. Amikor elmentem egy kifejezetten a vállal foglalkozó orvoshoz, kiderült, hogy nem részleges, hanem teljes szakadás van a vállamban

– vallotta meg az énekes, aki reménykedik benne, hogy ha lesz a műsornak egy újabb évada, akkor már sikerül majd ringbe szállnia. Most azonban tisztában van vele, hogy az egészsége fontosabb, mint a versenyszellem. 

“Annyi lett volna, hogy még egy-másfél hónapot kellett volna edzenem, és végre odaállhattam volna… Mindenem erről szólt, megmondom őszintén, de hát a legfontosabb az emberi egészség” vallotta meg Joci, akinek a koncertnaptára is jóval üresebb a műsor miatt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top