nlc.hu
Sztárok
Csókolózós fotóval cáfolja a szakításos pletykákat Curtis és Barnai Judit

Csókolózós fotóval cáfolja a szakításos pletykákat Curtis és Barnai Judit

Napvilágot látott egy közös fotó a párról, amit maga Barnai Judit töltött fel a saját közösségi oldalára, cáfolva vele a szakításukról szóló híreket.

Az utóbbi időben egyre többen pletykálták azt, hogy Curtis és kedvese, Barnai Judit már nem egy pár. A találgatásoknak az adott leginkább táptalajt, hogy egy ideje már nem jelentek meg együtt nyilvánosan, illetve a közösségi oldalaikon is olyan posztokat írtak vagy olyan fotókat töltöttek fel, amelyek alátámasztották ezeket a híreszteléseket. Most azonban úgy tűnik, szó sincs viharról a paradicsomban, ugyanis csókolózós romantikus fotókkal vágtak vissza a rosszakaróiknak. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Az utóbbi időben sok nehézségen ment keresztül Judit, amiről egy korábbi cikkünkben is írtunk. A lány ugyanis folyamatosan másokat helyezett előtérbe saját maga helyett, így egy szakember azt tanácsolta neki, hogy vigyázzon magára és szánjon időt lelki egészségének megőrzésére. Judit hozzátette, hogy nem mutatja tovább, mintha minden tökéletes lenne, mert ebben elfáradt.

Egy posztjában később már arról irt, hogy megtalálta a boldogságot és önmagát és nem kellett sokat várni Curtis válaszára sem: 

Örülök ,hogy végre boldog vagy! Megérdemled! Minden jót!

– írta neki a rapper, amely akár egy bátorító szerelmes üzenet is lehetett, ám a legtöbben – legfőképpen a gyakran búcsúzásként használt “minden jót” kifejezés hallatán -, inkább arra gondoltak, hogy egy elköszönést, egyfajta búcsút rejt Curtis üzenete.

Cáfolják a pletykákat

Minden pletyka és találgatás ellenére úgy tűnik, Curtis és kedvese életében minden a legnagyobb rendben, ezt pedig két közös fotóval is a követőik és az ellendrukkereik tudtára adták. Bár páran már azt is rebesgették, hogy más-más oldalán találták meg újra a boldogságot, úgy tűnik, ebből semmi sem volt igaz. Legalábbis ezt bizonyítja a szerelmespár heves csókja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top