nlc.hu
Életmód
Anyósülésben ülve gázolta el a párját ittasan

Az anyósülésben ülve gázolta el a barátnőjét az ittas férfi

Szerencsétlen baleset történt Pest vármegyében.

Saját autója gázolt el egy nőt Gyálon. A párjával sietve indultak el egy vendégségből, a férfi az anyósülésre ült, mert ivott, nála volt a slusszkulcs is, amivel azonnal indította a kocsit, ami azonban sebességben volt. Az autó ettől hirtelen megugrott, de olyan szerencsétlenül, hogy elütötte a nőt.

A Tényeknek az a nő nyilatkozott az esetről, akinél az összejövetel volt: “Az úriember beült az anyósülésre, berakta a slusszkulcsot és ráindított az autóra. Iszonyatosan siettek el tőlem, úgyhogy ez volt az oka, hogy ennyire figyelmetlen volt. Az autó sebességben volt. A barátnőm a vezetőülésbe próbált az autó előtt áthaladni, hogy beüljön, az autó azonban elgázolta”.

Az autó csak néhányat ugrott, de a nő mégis alákerült. Szinte teljesen az alváz alatt volt, teste a kerekek között. A párja és a barátai azonnal segíteni akartak, de nem tudták letolni róla az autót.

“Az autó alól kiabált, hogy azonnal toljuk le róla, tehát eszméleténél volt, csak iszonyatos fájdalmai voltak, de egyszerűen nem sikerült letolni róla. Sajnos le kellett tolatni róla. Nyilván utána nem mozdítottuk meg” – mondta el a barátnője. 

A mentők kórházba vitték a szerencsétlenül járt nőt, aki zúzódásokat szenvedett, valamint a csípőjét fájlalta. Még napokig bent tartják, jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

A jobb első ülésből gázoló férfi ellen eljárást indított a rendőrség.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top