nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik rendkívül csendesek

Csillagjegyek, akik rendkívül csendesek

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon szeretik a csendet. Jól gondold meg, mit mondasz nekik.

Vízöntő

A Vízöntő az élet minden területén következetes, éppen ezért csak akkor szólalnak meg, ha valóban van érdemi, magukban már kellőképpen kimunkált mondanivalójuk, illetve olyan hallgatóságuk is, akiket érdemesnek tartanak arra, hogy megosszák velük a gondolataikat. Nagyon okosan gondolkoznak és logikusan. Nem szeretik a felesleges beszédet, mindig lényegre törőek. Ebből adódóan nem nem szeretnek túl sokat beszélni, és nehezen is viselik a kifejezetten beszédes emberek társaságát. Nekik a csend az sokkal többet mond minden szónál!

Csillagjegyek, akik rendkívül csendesek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilasok visszahúzódóak, inkább passzívan figyelik a beszélgetést és csak olyankor szólalnak meg, ha kérdezik őket. Ilyen esetekben is előfordul azonban, hogy azon szoronganak, vajon a megfelelő választ adták-e az adott kérdésre, amire esetleg nem voltak kellőképpen felkészülve. Csak a hozzájuk legközelebb állók, leginkább családtagok vagy a legszűkebb baráti körük előtt hajlandók jobban megnyílni. Ettől függetlenül szeretik a csendet otthon is. Nem szeretik, ha valaki túlbeszéli a dolgokat, az egyszerű megoldások hívei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top