nlc.hu
Sztárok
Nagyot fordult Görög László és fiatal neje élete

Nagyot fordult Görög László és 23 évvel fiatalabb feleségének az élete

Tíz év után váltottak.

Görög László és 23 évvel fiatalabb, szintén színész felesége, Czakó Julianna tavaly hagyták a hátuk mögött Miskolcot, hogy mind szakmailag, mind családilag Budapesten kezdjenek új életet. Úgy érzik, mostanra valódi otthonra leltek a fővárosban, ahol a kislányuk ősszel majd elkezdi az iskolát – írja a Blikk.

Görög László és Czakó Julianna a Ványa bá című színmű fotóspróbáján a Thália Télikertben 2023. március 21-én - Fotó: MTI/Mohai Balázs

Görög László és Czakó Julianna a Ványa bá című színmű fotóspróbáján a Thália Télikertben 2023. március 21-én – Fotó: MTI/Mohai Balázs

“Az egész azért történt, hogy a kislányunk, Gizike közelebb legyen a szüleimhez, akik Győrben élnek. (…) Nyilván az a tíz év, amit Miskolcon töltöttünk, nem múlik el nyomtalanul, de úgy érezzük, a Thália Színházban is megtaláltuk a helyünket” – mondta el Czakó Julianna.

Férje bevallotta a bulvárlapnak, nagyon nehéz volt már működtetni a háromlaki életet Miskolc, Budapest és Győr között, ez pedig mostanra kétlaki lett.

A házaspár amúgy először szerepel együtt vásznon, a Ványa bácsi – Buborékkeringő című filmben játszanak együtt, és nagyon élvezik a forgatást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top