nlc.hu
Sztárok
9 hónappal a szülés után elképesztő formában van Szabó Erika

9 hónappal a szülés után elképesztő formában van Szabó Erika

Már kilenc hónappal a szülés után bomba formában van a színésznő, aki a törökországi Antalyából jelentkezett be pár dögös tartalommal.

Szabó Erika Törökországban nyaral, a boldog édesanya pedig bomba alakot villantott a közösségi oldalán. A színésznő egyik legújabb fotóján egy fekete bikiniben látható egy pálmafához dőlve, hatalmas mosolyából kiindulva pedig biztosan remekül érzi magát a kikapcsolódás alatt. Meg is érdemli a feltöltődést, ugyanis hamarosan újra munkába áll majd a színpadon!

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Sok kismama és édesanya számára lehet inspiráló, hogy Szabó Erika mindössze kilenc hónappal a szülése után elképesztően csinos alakkal büszkélkedhet. A 39 éves édesanya ráadásul nem is egy, hanem kettő bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit, amelyek ide és ide kattintva érhetők el. 

Hamarosan visszatér a színházba

Szabó Erika 2023. október 17-én életet adott első gyermekének, Nolennek. A híresség 14 évvel ezelőtt otthagyta a Barátok közt műsorát, ám a színész szakmáját azóta sem hagyta abba. Az újdonsült édesanya bár most még a megérdemelt pihenőidejét tölti gyermeke születése után, közösségi oldalán bejelentette, hogy hamarosan újra színpadra lép!

 „Úgy mentem el szülni, hogy a tervek szerint visszamegyek egy év után. A munkám ilyen szempontból szerencsés, nem kell mindennap bejárni, sőt aránylag kevés szerepet veszek vissza, csak havi 4-5 előadásom lesz. Hálás vagyok, hogy ennyire együttműködő és családias a hangulat. A kolléganőm, Tóth Eszter szintén akkor lett édesanya, amikor én, így együtt is térünk vissza. A teátrum pedig felajánlotta, hogy az egyik öltözőből kialakítanak számunkra egy babaszobát, ha nem tudnánk megoldani a gyermekeink felügyeletét. Ez nagyon kedves gesztus tőlük!” – magyarázta a színésznő korábban. 

Erika ezzel együtt is úgy tervezi, főként férje vigyáz majd Nolenre, amikor ő fellép. 

 „Abból adódóan, hogy a férjem nem művész, hanem orvos, esténként otthon tud lenni a kisfiunkkal, és a nagymamák is segítségünkre lesznek, ha szükséges. Már így is többször előfordult, hogy Nolent az apukája altatja el és ő vigyáz rá, amikor hetente kétszer eljárok egy-egy órát csoportos női edzésekre”– tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top