nlc.hu
Sztárok
Forró, bikinis fotó: Gáspár Evelin büszke lehet karcsú alakjára

Forró, bikinis fotó: Gáspár Evelin büszke lehet karcsú alakjára

Újabb pikáns tartalommal vágott vissza az őt kritizálóknak Gáspár Evelin!

Tizenhárom éves kora óta diétázik Gáspár Evelin, az elmúlt években pedig sikerült 40 kilótól megszabadulnia. A változás igencsak szembetűnő az idén 30. születésnapját ünneplő Evelinen, aki az utóbbi időszakban büszkén meg is mutatja kemény munkájának és életmódváltásának eredményét a közösségi oldalán rajongói legnagyobb örömére. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Evelin a nagy forróságban ugyanis bikinit húzott és megmutatta a követőinek hibátlan alakját egy jakuzziban pihengetve. A fotó ide kattintva érhető el.

Észrevettük azonban, hogy Evelin posztja alatt letiltotta a kommentek lehetőségét, ami annak fényében teljesen érthető is, hogy korábban sokan betámadták már bőre állapota miatt. Nemrég ugyanis Cipruson nyaralt a családjával, ahol legnagyobb örömére olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart.

„Erre jönnek a kommentek, hogy undorító vagyok… Csak mert nem tökéletes a bőröm. Kérdem én, normális dolog az, hogy emiatt plasztikáztatni küldenének?! “

– nyilatkozta a Storyban Gáspár Evelin. Majd hozzátette:

„Három éve járok egy feszesítő testkezelésre, amellyel hihetetlen eredményt értünk el. És ezt az eredményt kritizálják sokan! Mi lenne, ha látnák, milyen volt a bőröm előtte?! Na azért mit kapnék az interneten… Bele sem merek gondolni. Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra…”

Úgy tűnik nem szegte azonban Evelin kedvét a bikinis fotók posztolásától az eset, amit nagyon jól is tesz, hiszen rengeteget dolgozott az alakjáért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top