nlc.hu
Sztárok
Marics Peti színésznek állt

Marics Peti színésznek állt

Énekesi karrierje egyengetése mellett úgy tűnik a színészi babérokra is tör a Marics Peti, akinek decemberben láthatjuk majd a vásznakon a játékát!

Korábban már mi is írtunk róla, hogy a ValMar duó tagja több olyan projektben is részt vesz, ahol Valkusz Milán nélkül láthatjuk. Az egyik ilyen nagy projekt azon kívül, hogy mindketten más-más csatornánál kaptak szerepet az, hogy Marics Peti színészként is kipróbálja magát.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

A Törőcsik Franciska, Ember Márk és Marics Peti főszereplésével készülő új magyar romkom, amely a Hogyan tudnék élni nélküled? címet kapta december 12-től játsszák majd a mozik. A film pedig Demjén Ferenc slágerei köré épül. 

Nem az első alkalom volt, hogy színészkedtem, de nagyon élveztem. Biztos, hogy később is feltűnök majd valahol színészként, de attól azért nem kell félni, hogy lecserélném a mikrofont. A zene annyira a szívünkhöz nőtt, az életünk része, hogy erről nem tudnánk Milánnal lemondani.

– árulta el a Blikknek az énekes, aki Demjén Ferenc életművével nem a forgatás kedvéért ismerkedett meg, ugyanis a Kossuth-díjas művész régóta a zenei példaképe.

„1996-ban születtem, pont az a korosztály vagyok, amelynek a tagjai még kisgyerekként hallották a rádióban a slágereit. Ezek évtizedeket ívelnek át, nem jár le a szavatosságuk, és zenészként talán ez legnagyobb siker. Ehhez nekünk, a ValMarnak még érnünk kell, bár az Úristen talán majd megszólal később a retró bulikban is. Demjén azonban rendkívül képzett művész, és e tekintetben még fejlődnöm kell. Szeretnék megtanulni hangszereken játszani és elmélyedni a zeneelméletben is. Egyelőre az, amit alkotunk, főként ösztönös, zsigerből jön, de jó lenne ezt tudatosabban csinálni” – tette hozzá az énekes.

Ez is érdekelhet Marics Peti Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top