nlc.hu
Sztárok
Botrányba fulladt Gáspár Bea szülinapi bulija

Botrányba fulladt Gáspár Bea szülinapi bulija

Felejthetetlenné akarta tenni Győzike a neje nagy napját, ám egy hívatlan látogató felkavarta a kedélyeket.

Gáspár Győző fél évig szervezte a felesége 50. meglepetés-születésnapját. Volt amerikai sztárfellépő, luxusajándék, egész este folyt a pezsgő. Ám azzal nem számolt, hogy egyszer csak megjelenik az öccse, Zsolti – akit meg sem hívtak -, azért, hogy szándékosan megzavarja az ünneplést.

“Úgy álltam hozzá, hogy semmi gikszer nem csúszhat be, mindennek tökéletesnek kell lennie. Aztán hívatlanul megjelent a testvérem, Zsolti, hogy tönkretegye az estét”panaszolta a Story magazinnak Győzike. A testvérével évek óta rosszban vannak, így nem volt kérdés, hogy nem hívja meg Zsoltit a felesége születésnapjára.

„Egy gyönyörű helyet béreltem ki a Városligetben, épp bent táncoltunk, énekeltünk, amikor sorra jöttek oda a vendégek, hogy a testvérem kint ácsorog, leskelődik, fényképez, meg azt kérdezgeti tőlük, milyen a buli, mennyibe került, és hogy mit kapott a Bea tőlem ajándékba. Hirtelen azt sem tudtam, mitévő legyek. Tehát megjelenik úgy, hogy senki sem hívta, ráadásul slamposan, egy szál papucsban, elnyűtt rövidnadrágban, és egzecíroztatja a vendégeket, meg kukucskál. Ekkora pofátlanságot!” – fakadt ki a showman, aki azonban nem engedte, hogy mindez elrontsa az örömüket.

“Nem is foglalkozom ilyen emberrel! Semmi köze hozzá, hogyan ünnepeltünk” – jelentette ki Győzike, aki a Story magazinnak részletesen beszámolt arról, hogyan ünnepelték meg Bea asszony 50. szülinapját, milyen ajándékokkal halmozta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Ütős ötös – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top