nlc.hu
Aktuális
„Minden szem rám szegezõdik”

„Minden szem rám szegezõdik”

– Hiszek a nõi praktikák erejében – állítja Kovács Ildikó egyetemista. – Kitapasztaltam már, hogy mivel hívhatom fel magamra, és tarthatom meg egy férfi figyelmét.




A hét témája a Nők Lapjában:
“Mi a titkom?”


Látjuk őket nap mint nap: élnek, „pezsegnek”, működnek. Időnként rácsodálkozunk: valamit jól csinálnak, jobban, mint az átlag. A titkukat kértük, és ők elmesélték.

További írások a témában:

• “Markomban az idő” »

• “Izgalmas a házasságom” »

• “A főnököm egyenrangúként kezel” »

Az összeállítást készítették:
Szigeti Hajni, Fejős Éva, Kégl Ágnes, Mihalicz Csilla

 
Ha belépek az iskolai előadóba vagy egy kávézóba, üres tekintettel átnézek a fejek fölött, mintha keresnék valakit – persze mindezt olyan szögben, hogy azért lássam, kik ülnek a helyiségben. Ez a „belépő” már önmagában figyelemfelkeltő. Többször megtörtént velem, hogy ilyenkor a kiszemelt „áldozat” hozzám fordult, és hellyel kínált. Beszédbe elegyedtünk, s én a figyelmemmel tüntettem ki. A másik technika, hogy a dugóban araszolva az autóból átnézek a mellettem álló, helyes pasi kocsijának tetejére. Ettől a férfi automatikusan megriad, rákérdez, mit látok, van-e valami gond az autójával. Én megnyugtatom, hogy semmi, csak elbambultam, és máris kialakult a kontaktus. Előfordult olyan is, hogy egy jó könyv társaságában beültem egy teázóba, és órákig olvasgattam. Az a tapasztalatom, hogy ha megfelelően hosszú ideig ücsörög így egy magányos nő, előbb-utóbb valaki társul hozzá.







Kovács Ildikó egyetemista
Ildikó ugyan két éve párkapcsolatban él, ezért most nem használja ismerkedési trükkjeit, de bevallja, hogy a nagy szerelem megszerzéséhez is szüksége volt némi női fifikára.
– Zolival eleinte csupán jó barátok voltunk, aztán bennem szépen lassan átalakultak az érzések, de nem tudtam, hogy adjam értésére. A célom az volt, hogy minél több időt tölthessek vele, ezért olyasmikre is hajlandó voltam, amit senki másért nem tettem volna meg. Volt, hogy a szülei telkén cserjéket ültettem, de előfordult, hogy az autószerelésben segédkeztem. Neki pedig imponált, hogy itt egy nő, aki le akarja nyűgözni, értékelte a trükkjeimet. Viszont pontosan éreztem, mikor kell elhagyni ezeket, mikor jön el az őszinteség ideje. Azt hiszem, az őszinteség, a nyíltság is lehet taktika, hiszen kevesen merik felvállalni, kimutatni az érzéseiket – nekem bevált.

A témáról bővebbet a Nők Lapja november 30-án megjelenő 48-as számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top