nlc.hu
Sztárok
Hoppá: Megtalálták L.L. Junior Tinder profilját, megszólalt róla az előadó is

Hoppá: megtalálták L.L. Junior Tinder profilját, megszólalt róla az előadó is

„Pleasure” néven találtak rá a randiapp használói egy profilra, amelyen Junior fotói voltak láthatók. De vajon mi az igazság? Ezt maga az előadó árulta el!

Dárdai Blanka és L.L. Junior között igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt. Többször olvashattunk a pár szakításról, majd békülésről, ám most úgy tűnik, hogy végleg elbúcsúztak egymástól. Legalábbis, ha abból indulunk ki, hogy Juniort látni vélték az egyik legnépszerűbb online társkereső felületen, azaz a Tinderen.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Azt beszélik, hogy Junior és Blanka kapcsolata, az Ázsia Expressz forgatása után romlott meg. Most, hogy hamarosan képernyőre kerül a műsor pedig olyan pletykák is terjedtek, hogy Junior ki szeretné vágatni az utómunkálatok során az agresszívebb jeleneteit, egy stábtag szerint ugyanis nagyon csúnyán beszélt az énekesnővel. 

A kapcsolatuk végleges megromlásáról pletykákat az is alátámasztja, hogy se Junior se pedig Blanka nem jelent meg a TV2 sajtóeseményén, ahol az Ázsia Expressz műsorát népszerűsítették. 

Mindketten továbbléptek?

A napokban egy furcsa fotó kezdett terjedni az interneten, amelyen az látszódott, hogy Junior  „Pleasure” néven keresi a szerelmet az applikációban. A profilhoz egy leírás is volt csatolva, melyben az volt olvasható, hogy az előadó komoly kapcsolatot keres, de kalandokra is nyitott, ha úgy alakul. 

Azt azonban egy ideig nem lehetett tudni, hogy tényleg Junior áll-e a profil mögött – hiszen volt már példa erre a sztárvilágban, így nem annyira eretnek gondolat ez -, végül azonban maga az előadó cáfolta meg, hogy ő állna a profil mögött. 

Nem vagyok a Tinderen!

– cáfolta röviden, tömören a pletykákat 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában, amelyet a Blikk szúrt ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top