nlc.hu
Aktuális
Botrány: Kenyerekre tette a használt bugyiját az influenszer

A használt bugyiját hagyta egy élelmiszerbolt kenyereinél a brit influenszer

Egyre nehezebb kitűnni a közösségi médiában. Chloe Lopez influenszer ehhez sajátos módszert talált: nyilvános helyeken veszi le és hagyja ott a bugyiját.
Chloe Lopez

A 188 ezer követővel bíró brit influenszer, Chloe Lopez biztosan nem szégyenlős. A közösségi médiában leginkább azzal hívja fel a figyelmet magára, hogy nyilvános helyeken veszi le a bugyiját, majd ott is hagyja őket. Az Instagram-oldalán körbenézve láthatjuk, hogy hagyta már ott a bugyiját szobrokon, mozgólépcsőn, kávézó asztalán, benzinkút tankolócsövén, egy Burger King fizetőpultjánál és még annyi helyen, hogy felsorolni is nehéz volna.

Nagy hírverés viszont azután keletkezett Lopez körül, hogy a hölgy úgy döntött, hogy egy spanyolországi élelmiszerbolt pékség részlegén, a kenyeres polcon helyezi el a levetett bugyiját – írja az euroweeklynews.

Lopez – mint mindig – úgy sétált el a „bűntette” helyszínéről, mintha mi sem történt volna. A kommentelők ezen teljesen kiakadtak. Többen úgy gondolják, hogy az érintett Mercadona bolthálózatnak egy életre ki kellene tiltania Lopezt a boltjaikból.

Ha a Mercadona nem jelenti őt fel emiatt, az olyan, mintha azt mondanák, hogy nem törődnek a vevőik egészségével

– hangzott egy másik kommentelő véleménye.

Abban a többség egyetértett, hogy az influenszer húzása gusztustalan volt. A spanyolok különösen kiakadtak, mert Lopez brit turistaként jön nyaralni hozzájuk, és közben ilyeneket csinál. Az influenszer egyébként a merész akcióival elsősorban a saját OnlyFans-oldalát promotálja, ahol az előfizetőivel oszt meg intim fotókat és videókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top