nlc.hu
Horoszkóp
Szeptember szerencsés csillagjegyei

Ezt az 5 csillagjegyet nagy szerencse éri szeptemberben

A nyári lazaság után minden visszatér a régi kerékvágásba, ez az 5 csillagjegy azonban cseppet sem bánja majd, hogy betoppan a szeptember!

A szeptember nemcsak az ügyes-bajos dolgok tekintetében ígérkezik mozgalmasnak a forró nyár után, ugyanis az égitestek is tesznek majd róla, hogy ne unatkozz. A 12 csillagjegy közül ötnek különösen szerencsésnek ígérkezik az ősz első hónapja, mutatjuk is, kik azok!

szív alakú falevél

Az egyik legfontosabb változás szeptemberben, hogy véget ér a Merkúr retrogád, amit állatövi jegytől függetlenül mindenki megérez majd, pozitív értelemben.

A hónap második felében, egész pontosan 17-én ugyanakkor egy intenzív erőkkel ható holdfogyatkozásra is sor kerül. Ez felnyithatja azok szemét, akik eddig túl idealisztikus képet festettek valakiről vagy valamiről, és nem látták meg a fától az erdőt.

Ez jól kezdődik!

A csillagok kíméletesen vezetnek át a nyárból az őszbe: szeptember elején az Uránusz ad egy kis időt a lassításra. Most átgondolhatod az előtted álló időszakra vonatkozó terveket, célkitűzéseket. 

Tökéletes lehet ez a hónap arra is, hogy ha elsőre fájdalmasnak tűnik is, rászánd magad a változtatásra, a mérgező emberek és a visszahúzó környezet hátrahagyására. Igazi újjászületés-élményben lehet részed, ha kellően elszánt és kitartó vagy!

Itt vannak, akik ennél is többet remélhetnek szeptember havától!

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top