nlc.hu
Sztárok
Magyar színész rabolta el Szabó Zsófi szívét

Ez a magyar színész rabolta el korábban Szabó Zsófi szívét

A műsorvezetőnő a Mokkában árulta el, hogy kislányként oda meg vissza volt Nagy Sándor színészért, aki a hétfői napon a műsorban vendégeskedett.

Szabó Zsófi bár megfogadta, hogy nem beszél a nagy nyilvánosságnak arról, hogy foglalt-e a szíve, a TV2 Mokkában mégis kivételt tett és felelevenített egy kedves történetet még kislánykorából. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

A műsorban Nagy Sándor vendégeskedett annak apropójából, hogy a napokban töltötte be 44. életévét. A születésnapozáshoz Feke Pál is csatlakozott. Ekkor történt a nagy vallomás – szúrta ki a Bors

Emlékszem, hogy még kislány voltam, amikor láttalak téged színpadon, ahogy apukámmal együtt játszottatok. És tudom, hogy oda meg vissza voltam érted. A múltban persze

– idézte szavait Nagyhoz a műsorvezetőnő, aki az édesapja, Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész révén már kiskora óta otthonosan mozgott a színházi berkekben. Habár számára megszokott volt, hogy tehetségesebbnél tehetségesebb színészek veszik közbe, úgy tűnik, mégis volt egy olyan személy, aki magával tudta ragadni. Ő pedig nem más, mint Nagy Sándor volt. 

„A Diótörőt játszottuk akkor Székesfehérváron és valóban még az édesapja is benne volt az előadásban” – emlékezett vissza Zsófi vallomása után a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top