nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket megvisel, hogy vége a nyárnak

Csillagjegyek, akiket megvisel, hogy vége a nyárnak

Ezek a csillagjegyek már most stresszelik magukat, hogy vége a nyárnak, és egy dologban reménykednek: hogy kapnak egy kis hosszabbítást, a vénasszonyok nyarával.

Kos

Minden évszakban találsz magadnak tennivalót, de a nyár a szíved csücske. Imádsz a hosszú túrák után megpihenni az árnyékban, majd csobbanni egy tó üdítő vizében. Már most, az utolsó napokban rosszul érzed magad, hogy lassan vége a nyárnak. Kénytelen leszel kiböjtölni a telet a síszezonnal, és nézegetni a nyári felvételeket.

Csillagjegyek, akiket megvisel, hogy vége a nyárnak

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Rengeteg terved volt a nyárra, és ami fesztivált lehetett, meg is látogattál. És máris nyár vége? Mi lesz a maradékkal? Folytathatod jövőre, mert nyáron valóban minden egyszerűbb. Nem szereted a hideget, a réteges öltözködést, hogy nagyon korán sötétedik.

Nyilas

Országon belül utaztál, külföldön utaztál, felfedeztél néhány izgalmas helyszínt. Mindig érdekes emberekkel hozott össze a sors, és csupa spontán kalandon is túl vagy. Már rád tör a melankólia: mi lesz veled a nyár nélkül? Hidd el, feltalálod magad, és ami esetleg kimarad, bőven lesz lehetőséged pótolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top