nlc.hu
Sztárok
Pápai Joci és Anita 20. házassági évfordulója

Pápai Joci: Egy évig titokban szerettem őt

Pápai Joci és felesége, Anita a 20. házassági évfordulójukat ünnepelték a napokban.

Hatalmas bulival ünnepelték 20. házassági évfordulójukat Pápai Jociék. Az énekes és felesége, Anita csaknem 100 barátjukat látták vendégül.

férfi és nő

Pápai Joci tatai otthonában a családdal (Fotó: Bova Anita, Fotocentrál)

Nincs titok. Ugyanígy csinálnék mindent, mint az elmúlt húsz évben! Gyönyörű gyerekeink lettek, ennél jobbat és szebbet nem is kívánhatnék. Nagyon megünnepeltük, szinte minden barátunk ott volt. Elárasztottak minket ajándékokkal” – mondta Joci a Blikknek.

Az énekes azt is elárulta, hogy feleségével egy baráti társaságban találkoztak először, ahol mindketten a párjaikkal voltak. „Nagyjából egy évig titokban szerettem őt, de még akkor is, amikor már szinglik voltunk” – mesélte Joci, aki végül egy év után szedte össze magát és kérdezte meg Anitát, lehet-e egy közös titkuk. Azóta is együtt vannak.

Joci a Story magazinnak hozzátette, hogy nem mintaférj, a kapcsolatuk sem mindig tökéletes, de humor, jókedv és jó szex a legtöbb problémán átsegíti a kapcsolatot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top