nlc.hu
Aktuális
Mosonmagyaróvári késelés: idős férfi szállt szembe a lánnyal

Mosonmagyaróvári késelés: hős férfi szállt szembe a lánnyal

A férfi az eladót védve kilökte a dohányboltból a késsel fenyegetőző lányt, aki végül az utcán szúrta meg.
Rendőrautó piros-kék szirénája

Egy hős férfi szállt szembe azzal a lánnyal, aki szombaton Mosonmagyaróváron megkéselte az anyját és az apját, majd a városban további két embert is megsebesített.

Miután Zs. Kira megszúrta a szüleit, késsel a kezében indult útnak, és bement egy dohányboltba. A Borsnak a trafik eladója nyilatkozott, és elmondta, hogy egy járókelő védte meg a kést mutogató lánytól.

„Először a mi trafikunkba jött be késsel a kezében, az első hűtőből kivett egy ásványvizet, és fogta magát, és leült a harmadik hűtő elé a földre. Megmondom őszintén, nem tudtam, hogy mit csináljak, próbáltam mondani neki, hogy menjen ki. Nem reagált semmire, látszott rajta, hogy nem tudja, hogy mit csinál” – mondta a dohánybolt dolgozója.

Ekkor lépett be a trafikba egy 60 év körüli idősebb férfi, aki amint észrevette a lány kezében a kést, azonnal meg akarta védeni az eladót. „Ő is szólt a lánynak, az utána elkezdett a késsel felé kapkodni, hadonászni” – idézte fel az eseményeket az eladó.

A férfi megpróbálta elvenni a lánytól a kést, majd végül sikerült kilöknie a trafikból. A férfit már az utcán szúrta meg a lány.

Kilökte az üzletből, hogy nekem ne legyen bajom. Ám aztán a lány őt megszúrta…

A trafikos nyomta a pánikgombot és hívta a segélyhívót, majd próbált segíteni a megszúrt férfinek, amíg megérkeztek a mentők, és kórházba vitték a hős urat.

A késelő lány átment egy másik dohányboltba. Végül azután fogta el a TEK, hogy a másik trafikos kijött a boltjából, és rázárta az ajtót a lányra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top