nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Kissé zűrösen, változásokkal búcsúzik a nyár – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. augusztus 26-szeptember 1.

A kommunikációban jöhetnek nehézségek, valamint kritikai vénánk is túlműködhet…

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Sokasodhatnak a feladatok a listádon, de semmiképp ne kezdj el kapkodni, az nem fogja növelni a hatékonyságodat. Sőt, még arra is időt kéne szánnod a héten, hogy tégy valamit egészséged megőrzése érdekében, hidd el, busásan megtérül az ebbe fektetett energia.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ha változnak is az idők és a feladatok is szinte kiabálnak, hogy egyre közelebb kerülünk az őszhöz, te kapaszkodj csak belső nyugalmadba. Örülj minden apró részfeladatnak, melyet sikerül elvégezned, és ezzel az energiatöltettel lépj tovább a következőre.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy jobb lesz, ha most inkább magaddal vagy elfoglalva és nem ártod magad más dolgába, még annyira sem, hogy véleményt fogalmazol meg vele kapcsolatban. Bármilyen terven dolgozol is most, érdemes lenne jóval apróbb lépésekre bontanod és részletesebben kidolgozni a felé vezető utat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy szükséges lesz változtatni valamit kapcsolataid működésén, akár csak a kommunikáción, amin nagyon sok áll vagy bukik. Tisztában kell lenned vele, hogy mennyire engeded közel magadhoz a másik felet. Még az is előfordulhat, hogy nemet kell mondanod valamire, bármennyire is nehezedre esik.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Jó, ha tisztában vagy vele, hogy mi veszi el a kedvedet valamitől, mint ahogy azzal is, hogy mi az, ami töretlenül táplálja lelkesedésedet, akár naplót is vezethetsz a tapasztalataidról. Így bármit is hoz a hét, a saját kezedben lesz a gyógyszer, avagy az ellenszer.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nagyon óvatosan fogalmazd meg a véleményedet, de ezt is csak akkor, ha semmiképp nem tudod magadban tartani. Bár a héten lehet, hogy az lesz a legnagyobb kihívás, hogy magaddal szemben türelmes tudj maradni…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Légy türelmes, mert lehet, hogy rögös út vezet el a harmóniáig. Ha szembesültél is mostanában új igazságokkal, a feldolgozás és beépítés nem megy egyik napról a másikra. Engedj belső elvárásaidból és könnyebben telnek napjaid. Így a többiekre is több figyelmed jut majd.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha kiegyensúlyozatlannak érzed magad, merj beszélni róla, segíthet, ha megtárgyalod a dolgot egy bizalmasoddal. Akár már az is hasznos, ha megfogalmazod és kimondod azokat a tapasztalatokat, melyekre a nyár során jöttél rá. Ez segít mindezt megemészteni és beépíteni.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Óvakodj attól, hogy az önelégültség csapdájába ess, bármilyen jól oldasz is meg egy előtted álló helyzetet. Inkább csak vond le a tapasztalatokat, és némán és szerényen zsákold be őket. Ezekkel bármilyen helyzetben le tudsz majd nyűgözni másokat…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Igyekezz minél érthetőbben kifejezni magad. Ez azt is jelenti, hogy érdemes megnyilvánulnod mások előtt, de úgy, hogy ha lehet, kritikai észrevételeidet ne öntsd rá partneredre. Ez még a rejtett feszültséget is enyhítheti. Egyszerűen csak engedd bele magad a helyzetbe, a megoldás is könnyebben villan majd be.

Lány göndör hajjal a kék ég előtt

Fotó: Getty Images

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Elvarázsolhatnak az új ötletek vagy gondolatok, de ha ezeket szeretnéd megosztani másokkal, akkor ügyelned kell rá, hogy minél közérthetőbben fejezd ki magad. Akár plusz magyarázatra is szükség lehet.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha kissé szétesettnek éreznéd magad a hét elején, tarts ki, idő kell ahhoz, hogy a dolgok összerendeződjenek. Persze ezt tudod segíteni, de fontos, hogy a kommunikációdban ne pusztán higgadt, de kellően bátor is legyél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top