nlc.hu
Sztárok
Brutális kockahasat mutatott Gelencsér Timi

Brutális kockahasat mutatott Gelencsér Timi. Azt is elárulta, érkezik-e a baba

Csodás helyen nyaral a fiatal pár, a műsorvezető pedig azt is elárulta, mi a helyzet a gyerekvállalással.

Néhány nappal ezelőtt kivételes tartalommal jelentkezett be Gelencsér Timi a közösségi oldalán: közös fényképet mutatott ritkán látott szerelmével, Mátyással, akivel Szardínián nyaralnak. Kapcsolatukat féltve őrzi a műsorvezető, nem sokat árul el róla, a fotón is rejtélyesen mutatott a felirat, mely csak annyit jelzett, hogy nagy napot ünnepelnek, de az nem derült ki, hogy mi lehet ennek az apropója. Természetes, hogy be is indultak a találgatások…

Ezúttal olyan felvételeket tett közzé, melyeken utazásuk álomszép helyszíneit mutatja meg, valamint többek között azt is, mennyire remekül mutat bikiniben. Néhány óra alatt el is lepték az elismerő kommentek a képsorozatot, köztük egy igazán érdekes kérdéssel. “Tényleg 9 hónap múlva jön a baba?” – érdeklődött valaki a hozzászólók közül. “Nem, és ne is írj ilyet kérlek – előzte meg a pletykákat Gelencsér Timi, majd hozzátette, – szólni fogok ha jön, nem kell kérdezni! Köszi”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top