nlc.hu
Sztárok
Összeházasodik Hrovatin Csenge és Varga Miklós Joe

Különleges esküvő készül: Varga Miklós Joe felveszi fiatal felesége nevét

Nem számít a 21 év korkülönbség, Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge az esküvőjükre készül, amelyről részleteket árultak el.

Felveszi leendő felesége nevét Varga Miklós Joe, hogy kimutassa, mennyire szereti Csengét. A Blikk cikke emlékeztet, hogy a szerelmesek egy forgatás során találkoztak először és a kezdeti baráti beszélgetésekből hamar szerelem alakult ki köztük.

Hrovaton Dóra Csenge, Varga Miklós Joe

Hrovatin Dóra Csenge, Varga Miklós Joe (Fotó: Trenka Attila)

A keddre tervezett szertartásra csak a szűk családot és baráti kört hívták meg, mintegy 70 főt. Joe kisebbik fia, Alex is különleges szerepet tölt majd be a ceremónián, ő hozza ugyanis a gyűrűket. A gyerekekre gondolva lesz a helyszínen ugrálóvár és egy játszóház is.

A dekor, a süti, a zene, a ceremóniamester, tényleg minden megvan. Az utolsó simításokat egy körrel még le kell futni a helyszínen” – mondta el a korábban Csenge, aki egészen Olaszországig utazott a menyasszonyi ruháért. Kedvese elárulta, az öltönyei is nemrég lettek készen, ő ugyanis háromszor fog átöltözni a jeles napon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top