nlc.hu
Sztárok
Dobó Kata szakmája

Meglepő titokról rántotta le a leplet Dobó Kata

Dobó Kata elárulta, eredetileg nem is színésznőnek készült.

Dobó Kata sosem hallott titkot árult el magáról: egyáltalán nem készült színésznőnek, de aztán mégis a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdióban kötött ki, ahol aztán három évig tanult – írja a Blikk.

Dobó Kata szakmája

(Fotó: Sajtóklub RTL2)

„Mindent, gyakorlatilag az egész pályámat Margitnak köszönhetem. Általa ki tudtam lépni a komfortzónámból, és lett elég bátorságom, hogy jelentkezzek a Színművészeti Főiskolára. Gátlásos fiatal voltam, sosem akartam látható lenni vagy szerepelni. A pályaterveim odáig terjedtek, hogy bolti eladó leszek” – mondta a színésznő a Duna Családi kör című műsorában.

Idén augusztusban pedig elkezdődött Dobó Kata főszereplésével a Pokoli rokonok című RTL sorozat forgatása. A story.hu korábban arról írt, hogy a történet szerint a színésznő alakítja a családanyát, aki nehezen viseli a vidéki körülményeket, és mindent megpróbál elkövetni, hogy visszamehessen a fővárosba. A családfő szerepét pedig Árpa Attila kapta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top