nlc.hu
Sztárok
Újra megszólalt függőségéről Molnár Gusztáv: "Nem érdekel a karrierem, és az sem, mi lesz"

Újra megszólalt függőségéről Molnár Gusztáv: „Nem érdekel a karrierem, és az sem, mi lesz”

A színész írásából úgy tűnik, van segítsége a küzdelemben, jelen pillanatban pedig csak a jó dolgokra és a gyógyulásra próbál koncentrálni az életében.

Molnár Gusztáv ismét segítséget kért alkoholproblémái rendezésére. A színész ugyanis ismét visszaesett, megrázó fotók járták be róla a médiát, az utcáról mentők szállították kórházba. A színész ismét nagy reményekkel szeretne új életet kezdeni.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Bár korábban úgy tűnt, hogy élete pozitív fordulatot vett, hiszen szerelemre talált, újra munkába állt és civil állást is kapott, hamar újra rossz fordulatot vett az élete. Barátnőjével szakítottak és ismét az alkoholhoz nyúlt. A Naphire.hu felkeresésére most megszólalt Gusztáv, aki kifejtette, a legfontosabb feladatának most az önmagával való küzdelmet tartja, azonban tele van reménnyel és van egy személy is az életében, aki mindenben támogatja. 

Mindig kifelé figyeltem, és azt néztem, mit várnak el tőlem. Most igyekszem befelé figyelni, és soha nem kaptam annyi szeretetet életemben, mint az elmúlt pár napban. Csak a jóra figyelek, és arra, hogy végre megszabaduljak a démonjaimtól. Sok ezren küzdünk ezzel ebben az országban. Sok olyan ember van itt, akit senki sem látogat.

Nekem van valaki, aki minden nap bejön hozzám. Tudok szeretni és szeretve érzem magam. Nem érdekel a karrierem, és az sem, mi lesz. Szeretnék megtanulni szeretve lenni, engedni, hogy szeressenek.

Ez most a munkám. A cikkek meg azért vannak, hogy az emberek elüssék a szabadidejüket. Hálás vagyok, hogy van időm találkozni saját magammal. A legnagyobb harcot nem a világgal és a médiával vívom, hanem magammal, de már nem egyedül.” – vallotta meg a portálnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top