nlc.hu
Szabadidő
Magától nyílt ki a kísértetjárta, 900 éves templom ajtaja

Magától nyílt ki a kísértetjárta, ódon templom ajtaja

Egy szellemek után kutató férfi, Tony Ferguson, megdöbbenve tapasztalta, hogy egy 900 éves templom nehéz, fából készült ajtaja magától kinyílt, miközben a Boldre melletti St John’s templomot vizsgálta. A hátborzongató esemény után azonnal kisietett a templom melletti temetőbe, hogy megbizonyosodjon róla, nem tréfálja meg valaki, de megdöbbentő módon a környék teljesen üres volt.

Tony Ferguson főállását tekintve személyi edző, a természetfelettivel kapcsolatos kutatásait pedig hobbiból végzi, immár 16 éve. A templom, amelyben járt, még a szász korból származik, több mint 900 éves, és régóta kísérteties híre van. A helyi legendák szerint ugyanis egy 13. századi lovag, Sir William de Vernum, valamint katonák szellemei tűnnek fel a környéken időről időre, majd tűnnek a templomban.

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

Mint a férfi elmondta, a templom előterében a szél nem volt elég erős ahhoz, hogy ilyesmit okozzon, őt pedig azonnal elfogta egy furcsa érzés, mintha valaki jelezte volna számára, hogy jobb, ha távozik. Az ajtó becsapódását több furcsa zaj is kísérte: zörgés a padok alatt, és tompa dörrenéseket, de senkinek a környéken nem volt nyoma, így magyarázat egyelőre nem született arra, ami történt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top