nlc.hu
Trend
Energy termékek

Ismerd meg az Energy újdonságait!

Legyen szó akár innovatív egészségvédő élelmiszerekről vagy étrend-kiegészítőkről, akár gyógyító-és ápoló kozmetikumokról – az Energy készítményei maximálisan természetes eredetűek, kíméletesen és rendkívül hatékonyan hatnak az emberi szervezetre.

QI COFFEE

Reggelente nehezen térsz magadhoz? El sem tudod képzelni, hogy kávé nélkül induljon a napod?A QI COFFEE több egy egyszerű kávénál. A QI COFFEE egyedülállósága az erős instant kávé, valamint a gyógyhatású pecsétviaszgomba (reishi) és kínai hernyógomba (cordyceps) kombinációjában rejlik.

QI COFFEE

QI COFFEE

A QI COFFEE összetételének 10%-t gyógygombák alkotják, melyek meghosszabbítják a kávé élénkítő hatását, így a QI COFFEE fokozottabb életerőt, kitartást és stresszel szembeni ellenállóképességet biztosít. A gombák adaptogén, immunstimuláló és méregtelenítő hatásukkal erősítik a kávé antioxidáns tulajdonságait. Növelik a szervezet ellenállóképességét mind fizikai, mind pedig szellemi és lelki terhelések esetén. Csökkentik a kávé savasságát, aminek köszönhetően óvják a gyomrot az irritációtól. A QI Coffee egyik legnagyobb előnye, hogy hosszantartóan és kiegyensúlyozottan élénkít.

VISAGE WATER

A VISAGE WATER arclemosó tonik. Tisztítja, tonizálja és hatékonyan regenerálja a bőrt, hosszú időn át megőrzi üdeségét és életerejét. A damaszkuszi rózsa hidrolátumát tartalmazza, amely minden bőrtípusra alkalmazható. Tisztítja, felfrissíti, hűsíti és hidratálja a bőrt. Táplálja a szempillákat.

Visage water

VISAGE WATER

A készítmény a damaszkuszi rózsa virágaiból nyert hidrolátumot tartalmaz. A növényi alapanyag gőzdesztillációjával két tisztán természetes, kiváló bőrápoló termék keletkezik. Az egyik az esszenciális olaj, a másik pedig a hidrolátum (más néven hidroszol). A hidrolátumnak ugyanolyan hatásai vannak, mint az esszenciális olajnak, ám ezeket sokkal gyengédebben fejti ki. A hidrolátumok a legértékesebb bőrtisztító és tonizáló arclemosók. A damaszkuszi rózsa hidrolátuma minden bőrtípusra alkalmazható. Tisztítja, felfrissíti, hűsíti és hidratálja a bőrt. Táplálja a szempillákat.

(x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top