nlc.hu
Életmód
Katalin hercegné kemoterápiájának vége

Katalin hercegné hatalmas örömhírt jelentett be – megható új videó

Katalin hercegné családi fotókkal illusztrált üzenetében jelentette be, hogy kemoterápiás kezelésének végére ért, mostantól a rákmentességre összpontosít.

Videóüzenetben beszélt arról Katalin hercegné, hogy véget ért a kemoterápiája. A bejelentését kísérő családi videót augusztusban, Norfolkban forgatták és a királyi család bensőséges pillanatait mutatja meg – írja a The Telegraph

A brit trón örököse, Vilmos herceg felesége úgy fogalmazott, hogy „az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül kemény volt számunkra, mint család számára. Az élet egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját, hogy eligazodjunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton.

„A rák útja összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan mindenki számára, különösen azok számára, akik a legközelebb állnak hozzád. A saját sebezhetőségeiddel szembesít olyan módon, ahogyan korábban soha nem gondoltad”.

A hercegnő fokozatosan visszatér nyilvános kötelezettségvállalásainak teljesítéséhez, ám hangsúlyozta:

„Most az a célom, hogy mindent megtegyek a rákmentesség érdekében.”

Soha ennyire emberi videó nem készült még a brit királyi családról. A felvételen még a hercegné szüleit is láthatjuk, ahogyan az unokáikkal kártyáznak. Katalin a videóban úgy fogalmazott, hogy végtelenül hálás az „élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért”.

Katalin hercegné, Vilmos herceg, Sarolta hercegnő. Lajos herceg és György herceg

Katalin hercegné, Vilmos herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg és György herceg az új videóban. (fotó: Profimedia)

Katalin az év vége előtt várhatóan már részt vesz néhány nyilvános eseményen, az egészségi állapotától függően. Márciusban a hercegné videóüzenetben közölte, hogy a januári nagy hasi operációját követően a vizsgálatok rákot mutattak ki nála, ezért orvosi csapata azt tanácsolta, hogy vegyen részt egy megelőző kemoterápiás kúrán.

A hercegnő, aki úgy fejezi be a videót, hogy egy pillangó a kezére száll és ismét elrepül, azt mondja:

El sem tudom mondani, milyen megkönnyebbülés volt a nyár vége felé végre befejezni a kemoterápiás kezelésemet.

 

Nézd meg a teljes videót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top