nlc.hu
Sztárok
Krausz Gábor kiakadt az Ázsia Expresszben

Krausz Gábor kiakadt az Ázsia Expresszben: „Én se engedném, hogy fogdossa a farkam bárki!”

Nem hagyta magát a vízibivaly.

Krausz Gábort nagyon megizzasztotta a vízibivaly-festéses feladat az Ázsia Expressz legutóbbi részében. Párjával, Mikes Annával ugyan sikerült színesre pingálniuk az állat testét, ám a farok díszítésével gondjaik adódtak. A feladat szerint azt is le kellett festeni, sőt szalaggal díszíteni, ám a bivaly nem hagyta, hogy hozzányúljanak a farkához. 

A sztárséf nem akarta elhinni, hogy egy ekkora állatnak kell megfognia a farkát, a bivaly ugyanis minden mozdulatnál morgott és arrébb ment. 

“Fogd meg a farkát, mintha a tiéd lenne! Gyerünk!” – adta ki az utasítást a párja, Mikes Anna. Mikor már sokadik alkalommal próbálta rákötni a szalagot Krausz Gábor, elszakadt nála a cérna. “Ilyet nem lehet, hogy egy ekkora állathoz idehoznak, hogy <<Fogd meg a farkát!>> Én se engedném, hogy fogdossa a farkam bárki!” – fakadt ki.

Végül az egyik helyi állatgondozó kötötte rá az állat farkára a szalagot, így Krausz Gábornak már csak egy kis masnit kellett rá varázsolnia, ami ezek után már könnyűszerrel ment.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top