nlc.hu
Sztárok
Schobert Norbi is reagált Lara győzelmére

Sztárbox: Rubint Réka után Schobert Norbi is reagált Lara győzelmére

Schobert Norbi közösségi oldalán osztotta meg gondolatait lánya, Lara vasárnapi győztes bokszmeccsével kapcsolatban.

Rubint Réka után, Schobert Norbi közösségi oldalán szólalt meg lánya, Lara vasárnapi bokszmeccse kapcsán. A fitneszguru elmondta, hogy Lara mögött nehéz évek vannak, de mindig sikerül neki felállni, amiért nagyon büszke a lányára.

Sztárbox: Rubint Réka után Schobert Norbi is reagált Lara győzelmére

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

Larának az elmúlt 3 éve megpróbáltatás volt. A covid alatt itthon, a karjaiban halt meg az imádott nagymamája. Rá kis idő múlva én is covid stroke-ot kaptam, mint sok honfitársam, és másnap nem ismertem meg őt a kórházban. Ebből egy is padlóra tesz egy 18 éves lányt

 – írta Schobert Norbi, aki lánya sikertelen történelemérettségijét is megemlítette, hiszen akkor Lara rengeteg támadást kapott, de ebből is erőt tudott kovácsolni, és nem adta fel.

“Lara megérdemli egy ország tiszteletét, megbecsülését, szeretetét! Esendő, mint mindenki, de talpra tudott állni! Nekem ez a véleményem róla, mert ismerem az előtörténetet, és a másik felét el sem mondtam. Talán nem is fogom! Hajrá, kislányom! Komoly véred és nagy szíved van! Apa” – zárta sorait Schobert Norbi. 

Az, hogy ki lesz Lara ellenfele a súlycsoport szuperdöntőjében, a női pehelysúly következő, szeptember 22-i meccsén dől majd el, amikor is Földes Eszter és Lola csap össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top