nlc.hu
Sztárok
Zsigmond Angiék vitája az Ázsia Expresszben

Csúnyán összebalhézott az Ázsia Expressz fiatal szerelmespárja

Kemény dolgokat vágtak egymás fejéhez.

Csúnyán összeszólalkozott Mészáros Bende és párja, Zsigmond Angi az Ázsia Expressz legutóbbi adásában. Más-más igényeik voltak ugyanis a szállást illetően.

Nem igazán tudtak közös nevezőre jutni a szerelmesek, erősen összeszólalkoztak az éjszakára felajánlott iroda közepén.

“Nem, nem! És min alszok?” – fakadt ki Angi.

“Ne akadjál ki, lécci!” – kérlelte a párja, a fiatal influenszer azonban hajthatatlan volt.

“Ne haragudj, de én fogom magamat, és keresek egy normális szállást. Nem fogom holnap a hajszát úgy indítani, hogy ezen alszom” – jelentette ki Angi, rámutatva egy irodai asztalra. Hozzátette: a földön sem fog aludni, mert lyukas a padló.

“Azt mondták, hogy hoznak nekünk ételt is. Ne akadjál ki!” – győzködte Bende.

“De kiakadok! Nem fogok ebben az irodában aludni! Szedd a cuccodat, majd én átveszem az irányítást. Gyere, menjünk!” – mondta határozottan Angi.

“Én nem megyek. Ne hisztizzél már!” – teremtette le a kedvesét Bende.

Az Ázsia Expressz legfiatalabb párosának a konfliktusa azonban tovább erősödött. Mivel fáradtak és éhesek is voltak, az összeszólalkozásuk durva vitává fajult.

“Nem tudsz versenyezni, mert folyamatosan válogatsz! (…) Akkor takarodjunk innen, és mutasd meg, hogy mit tudsz! (…) Mutasd meg, milyen csöves telepet találsz, de ha ennél nem tudsz jobbat, én ott foglak hagyni. (…) Elegem van belőled!” – vágta szerelme fejéhez Bende.

Anginál pedig egy idő után már eltört a mécses. “Soha nem szoktál velem így viselkedni!” – mondta sírva a párjának.

A szerelmesek végül – jobb híján – kénytelenek voltak beérni egy koporsó bolttal, mert semmilyen más szálláshelyet nem találtak, ahol szívesen töltötték volna az éjszakát.

“Végül tartottad a szavadat: márványon fogunk aludni” – jegyezte meg kedvesének Bende, aki belátta: jobban kell bíznia Angiban.

A szerelmesek végül kibékültek és egy igazán emlékezetes estében volt részük: a koporsó üzlet előtt még karaokézni is kezdtek a helyiekkel.

“Életem egyik legboldogabb éjszakája volt, hogy kiültünk a többiekkel” – vallotta be másnap reggel Angi a párjának.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top