nlc.hu
Sztárok
Lmen Prala-nak gratulált Németh Kristóf fia

Sztárbox: Lmen Prala-nak gratulált Németh Kristóf fia

Lmen Prala és Németh Kristóf meccse nagyon sportszerű volt.

Lmen Prala és Németh Kristóf meccse technikai KO-val ért véget, mert a vezetőbíró a második menet közepén leintette a meccset, mivel Prala fölénye egyértelművé vált, a színész már alig tudott ellenállni a rapper támadásainak. A mérkőzésvezető úgy ítélte meg, hogy a további küzdelem veszélyes lett volna Németh Kristóf számára, ezért – számolás nélkül – leléptette a színészt. Az eredményhirdetés után a színész és a rapper megölelték egymást.

Németh Kristóf a meccs után azt nyilatkozta, hogy nem értette, miért léptették le másfél menet után, de elfogadja a bíró döntését. “Én még most sem tudom. Szeretném majd visszanézni, mert számomra váratlan volt, hogy így lett vége. Még nagyon küzdöttem volna még. Ügyes volt, gyors volt, pontos volt. Én is igyekeztem megtenni a magamét. (…) Nekem villanásszerű volt ez a másfél menet, amit velünk történt, és én még mindig abban a káprázatban vagyok, hogy ennek vége. Nem éreztem azt, hogy problémám lenne, de természetesen a legnagyobb tisztelettel fogadom el a vezetőbíró döntését” – mondta.

Sztárbox: Lmen Prala-nak gratulált Németh Kristóf fia

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

Lmen Prala nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében beszélt arról, milyen gondolatok vannak benne a meccs után – szúrta ki a 24.hu.

Aztán még az nagyon meglepett, hogy ugye vége volt a mi meccsünknek, ott ünnepeltem, a haverokhoz lementem, mindenkivel pacsi meg minden, és egyszer csak valaki megkocogtatja a vállam… és Kristófnak a fia odajött, és mondta, hogy »nagyon szép volt, gratulálok«. És nem muszájból mondta, vagy ilyesmi, hogy most »oda kell mennem, és akkor gratulálok, mert ez az illendő«, hanem odajött, és teljesen őszintén mondta, hogy szép volt, gratulálok. És ha így nevelte Kristóf a fiát, ha ezt látta otthon a fia, akkor a Kristóf is egy jó csávó lehet, az tuti!

– írta a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top