nlc.hu
Sztárok
Mélypontra került Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv házassága

Mélypontra került Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv házassága

A sztárpár úgy indult neki az Ázsia Expressznek, hogy ez lesz életük legnagyobb kalandja, azonban úgy tűnik, nem így alakult.
Laky Zsuzsi és Diezt Guszti1

 

Mióta elindult az Ázsia Expressz új évada, szinte folyamatos a súrlódás Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv között. Az egykori szépségkirálynő és férje az előző adásban azon szólalkoztak össze, hogy Zsuzsi több autóst is megkérdezett, hogy tudjanak a feladatukkal haladni, ami Guszti szerint felesleges volt. De mindenki emlékszik az ominózus esetre, amikor a ketrecharcos olyan csúnyán förmedt rá a feleségére az egyik feladat teljesítése közben, hogy egy egész ország haragját vonta vele magára.

A házaspár úgy indult neki a műsornak, hogy ez lesz életük legnagyobb kalandja, csakhogy a mostoha körülmények és a folyamatos feszített tempó miatt teljesen más irányt vett a dolog. Napok óta elég hűvös a légkör náluk.

Egyedül Zsuzsi miatt érzem magam kellemetlenül, mert tudom, hogy őt és az egész családját is nagyon megviselik a történtek. Három napja mosolyszünet van közöttünk az egész cirkusz miatt. A kommentelők megjegyzései rányomták a bélyegüket a mindennapjainkra, ahogyan a tévében látottak is. Bár én nem nézem a műsort, Zsuzsi sajnos követi az adásokat és olvassa a hozzászólásokat. Azután pedig megbeszéli az anyukájával a látottakat, amivel folyamatosan csak hergeli magát” – mondta el a férfi a Story-nak.

Hozzátette, hogy a 16 év alatt, amióta együtt vannak, sosem volt még ilyen hosszú mosolyszünet közöttük.

Azt nem mondom, hogy térdig gázolunk a haragban, de tény, hogy egyelőre nem túl jó itthon a légkör.

A magazinnak azt is elmondta, hogyha tudta volna, hogy ez a műsor mivel jár, nem vállalta volna a szereplést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top