nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi nyílt szerelmeslevele Papp Máté Bencéhez

Tóth Gabi nyílt szerelmes levele könnyeket csalt a rajongók szemébe

Az énekesnő az Instagramon áradozott arról, hogy mindegy, mennyire akarják a szerelmüket elgáncsolni, ketten együtt megbirkóznak vele.
Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Tóth Gabi is részt vesz a TV2 Sztárban sztár All Stars című műsorában, és úgy érzi egyre sűrűbbek az ezzel kapcsolatos feladatok, és akadályok. Ám van valaki, ennek ellenére is tartja benne a lelket, ez pedig nem más, mint a Fricska zenekar táncosa, Papp Máté Bence, aki az énekesnő szerint „fogja a kezét, hisz benne, és öleli a legnagyobb problémák közepette is.”

Gabi nem fukarkodott az érzéseivel, egy egész Instagram bejegyzésben vallott szerelemet párjának, ahol azt is leírta, hogy ideje elhinnie, ez a valóság.

A műsor halad, a feladatok sűrűsödnek, ahogy az akadályok is, amiket nem mi állítunk magunk elé… de te csak fogod a kezem és tartasz, hiszel bennem, ölelsz a legnagyobb problémák közepette is! Aztán arra eszmélek, hogy nincs is semmi probléma, hiába akarnak gátolni… veled minden nehézség egy kihívássá válik, amiben azt mutatod meg nekem, hogy mennyi mindenre vagyok képes azon túl is, amin már azt hinném, hogy nem lehetséges… el kell hinnem, hogy ez végre nem álom, hanem a valóság és velem történik! Évekig azt gondoltam, hogy nem érdemlem meg a törődést, figyelmet.. azt hittem, nekem csak annyi jár.. aztán megmutattad , hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek. Nem tudom, mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy szeretném, ha te benne lennél! Köszönöm, babája! Ha tudnák, amit mi… Szeretlek! Most már tudom és ki merem mondani: megérdemlem!

Mindezt pedig egy közös fotóval is nyomatékosította:

A sorokat olvasva a rajongók szeme nem maradt szárazon, rengetegen kívántak sok boldogságot a párnak, akik 2023 novemberében vállalták fel kapcsolatukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top