nlc.hu
Életmód
Gyereket felrúgó karateedző védekezése

Tagad a bíróságon a gyerekbántalmazó karateedző

A szolnoki kalandparkban a karateedző által felrúgott kisfiú még csak hét éves.

A bíróságon tagadta a bűnösségét az az 56 éves karateedző, aki úgy rúgott fel egy hétéves kisfiút július 11-én a szolnoki kalandparkban, hogy a gyermek a levegőben megpördülve a fejére esett –írja a 24.hu. A szadista edző azért bántalmazta a gyereket, mert az nem akart felmenni a kalandpark mászó részére. 

Az illetékes ügyészségi szóvivő arról számolt be,

hogy a gyanúsított nem ismerte el a bűnösségét a folytatólagos kihallgatása során, tagadta, hogy a szándéka bármilyen – akár pszichikai, akár fizikai – sérelem okozására kiterjedt volna – mondta az ügyész, aki fontosnak tartotta hozzátenni azt is, hogy a gyereknek semmilyen sérülése nem keletkezett. Az országos felháborodás miatt a Magyar Karate Szakszövetség végleg eltiltotta a karateoktatástól A. Tibort, az edző egyesületét, a Yakuzák Sportegyesületet pedig kizárták a szervezetből. A férfit

Tagad a bíróságon a gyerekbántalmazó karateedző

megfosztották a díjaitól, a fekete övet sem viselheti.

A. Tibor július 17-én az egyesülete honlapján közzétett közleményében kért bocsánatot a történtek miatt. A Szolnoki Rendőrkapitányság július 29-én kiskorú veszélyeztetésével, az igazságügyi orvosszakértői vélemény elkészültét követően pedig súlyos testi sértés bűntett kísérletével is meggyanúsította A. Tibort. A rendőrség augusztus közepén vádemelési javaslattal zárta le a felrúgott kisfiú ügyében indított nyomozást, az esetleges vádemelésre azonban szeptember végéig biztosan várni kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top