nlc.hu
Életmód
Késelő családapa

Négyéves gyerekük szeme láttára ölte meg a nejét és késelte meg az anyósát, hajtóvadászat indult ellene

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a késelő családapát.
késelés

Halálra késelte feleségét, majd életveszélyesen megsebesítette anyósát egy 42 éves  férfi szerda este a hajdúböszörményi otthonukban. Mindez a kisebbik fiuk szeme láttára történt. Gál János a brutális vérengzés után elmenekült a helyszínről és magával vitte a 4 éves gyereket, egy biciklivel tekertek el a házból – számolt be az RTL Híradó.

A kisfiút végül épségben megtalálták a nyomozók a támadó egyik ismerősénél, de a feleséggyilkos férfi azóta is szökésben van. A rendőrség nagy erőkkel keresi, drónokkal is pásztázták Hajdúböszörmény utcáit.

A mellkason szúrt anyósnak még volt annyi ereje, hogy segítséget hívjon. Azóta a debreceni kórházban ápolják: már túl van az életmentő műtéten, stabil az állapota.

A környéken élőknek csak a sziréna tűnt fel, fogalmuk sem volt, mi történhetett a kétgyermekes házaspár otthonában. Az utcában lakók szerint sokszor veszekedtek az anyagiakon, azt azonban nem tudni, mi vezetett a kegyetlen gyilkossághoz. Nagyobbik gyerekük, a lányuk nem volt otthon akkor, rá a másik nagymama vigyázott.

Az RTL Híradó úgy tudja, az áldozat bűnügyi felügyelet alatt állt, nyomkövető volt a lábán. A párja is volt már büntetve. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top