nlc.hu
Életmód
Szarvas Andi a várandósságról vallott

Szarvas Andi a várandósságról vallott

Szarvas Andi néhány napja jelentette be, hogy vőlegényével első gyermeküket várják.

Szarvas Andi és párja egy csodaszép fotóval tudatták nemrég a nagyvilággal, hogy első közös gyermeküket várják.

Szarvas Andi a várandósságról vallott

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

“Szia TE kincs! TE CSODA! Nincsenek szavak, a világ legszebb dolga ami velünk történik. Elképesztő érzések kavarognak bennünk, annyira boldogok vagyunk!” – posztolta a szépségkirálynő, aki már a kerekedő pocakját is megmutatta, sőt a párjával közösen ultrahangos képeket is megosztott a követőtáborával.

Most a Borsnak arról beszélt, hogy viseli a várandósságot.

A gyönyörű kismama elárulta, bár nagyon boldog, egyelőre még szoknia kell, hogy már nincs annyi energiája mint korábban.

Annyira furcsa még ez az állapot, mert én tényleg mindig nagyon pörögtem és azt éreztem, hogy napközben megállíthatatlan vagyok. Persze estére akkor is mindig éreztem a fáradtságot, de nem így

– mondta Szarvas Andi, aki az év elején még egy jegyesség felbontása után volt, azonban hamar megtalálta azt férfit, akivel összekötné az életét. Augusztusban már el is jegyezték egymást. A szépségkirálynő párja korábban a táncművész Molnár Andi férje volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top