nlc.hu
Sztárok
Csókolózni látták a válófélben lévő Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

Kézen fogva, csókolózva látták a válófélben lévő Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

A pár gyerekeikkel együtt reggelizett egy Beverly Hills-i hotelben.

Válásuk közepén újra együtt mutatkozott Jennifer Lopez és Ben Affleck, és a beszámolók szerint továbbra is meglehetősen intim kapcsolatban vannak.

A párt szombaton együtt látták reggelizni gyermekeikkel a kaliforniai Beverly Hillsben, a Beverly Hills Hotelben.

„Ben és JLo jelenleg a Beverly Hills Hotel Polo lounge-jában vannak kézen fogva és csókolóznak. A gyerekek velük vannak, de egy külön asztalnál” – mondta egy forrás a Page Sixnek, bár az sem zárható ki, hogy csak puszit adott egymásnak a két sztár. 

Emellett a hollywoodi párt lencsevégre kapták, amikor az épület előtti parkolóban ültek, és úgy tűnt, hogy egy intenzív beszélgetésben vannak.

Az 55 éves Jennifer Lopez láthatóan viselte eljegyzési gyűrűjét a kisujján és egy „Jennifer” gyűrűt a gyűrűs ujján.

Affleck gyerekei, a 15 éves Seraphina és a 12 éves Samuel, valamint Lopez ikrei, a 16 éves Emme és Max velük együtt léptek be a szállodába. A családi programot megszakította Affleck volt felesége, Jennifer Garner megjelenése is, akit a reggeli elfogyasztása után a gyerekeivel együtt láttak távozni a szállodából.

Ben Affleck és Jennifer Lopez az Amazon MGM Studios "This Is Me...Now" című filmjének Los Angeles-i premierjén: A Love Story" című előadáson a Dolby Színházban 2024. február 13-án a kaliforniai Hollywoodban

Ben Affleck és Jennifer Lopez 2024. február 13-án Hollywoodban (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Jennifer Lopez augusztusban, a második házassági évfordulójuk napján nyújtotta be a válókeresetet. A bírósági dokumentumban az énekesnő április 26-át jelölte meg szakításuk napjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top