nlc.hu
Aktuális
Dühös az anya, akinek a kisfiát felrúgta az edző

Dühös és csalódott az anya, akinek a kisfiát felrúgta a karateedző, mivel a férfi tagadja a bűnösségét

Azóta sem kért elnézést a gyerektől.

Mint arról beszámoltunk, tagadta a bíróságon a bűnösségét az az 56 éves karateedző, aki úgy rúgott fel egy 7 éves kisfiút július 11-én a szolnoki kalandparkban, hogy a gyermek a levegőben megpördülve a fejére esett, miközben tettét rögzítettek a biztonsági kamerák. Roli anyukája erre úgy reagált az RTL Híradónak, hogy dühös és csalódott. Elmondása szerint súlyos lelki traumája lett a történtek miatt a kisfiának, azóta pszichológushoz járnak.

“Megpróbálom megérteni, de dühös vagyok. Dühös vagyok magára a helyzetre, ami tovább húzódik, és tudom, hogy nagyon soká lesz vége. És borzasztó” – nyilatkozta Nagy Judit.

Az edző az ügy kirobbanása után azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassa, illetve azt is mondta, hogy ha hazaér a nyaralásból, akkor szeretne találkozni a kisfiú családjával, hogy személyesen is bocsánatot kérhessen. Erre azonban azóta sem került sor.

Az anyuka azt mondja, az edző legutóbbi vallomásáig próbált bízni benne: “Csalódtam benne, mert egy kicsit próbáltam abban hinni, hogy a lelke mélyén ő egy egy igaz ember, de nem. És most már nem hiszek beenne, hogy ezt lehet normális úton rendezni”.

Nagy Judit elárulta, kifejezetten szerette volna, hogy ha az edző bocsánatot kér Rolitól. Úgy érzi, ez sokat jelentett volna a kisfiának. “Most viszont már annyi idő eltelt, hogy fölöslegesnek tartom” – jegyezte meg.

Az üggyel kapcsolatban az RTL Híradó stábja hiába kereste a karateedzőt.

Kiemelt fotó: RTL / Fókusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top